Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tiden går så fort..

Ja jag vet att det tjatas om det men efter att vi blev föräldrar tycker jag att allt har fått en annan karaktär. Tiden snurrar på som aldrig förr och snart har ett år gått sedan Signe föddes. Hur sjukt är inte det?! Jag kan knappt fatta det. Utvecklingen går i en rasande fart och sista stora milstolpen rent fysiskt sett är ju att börja gå. Tänk att hon redan har klarat de andra milstolparna! Det är både underbart och vemodigt i någon konstig blandning. Mest underbart såklart!

Och vilken resa vi alla har gjort.. Jag läste några av mina första inlägg efter att Signe kom och det var verkligen ingen rolig tid. Allt var kaos och upp och ner ett tag. Jag var sjuk länge, jag fick knappt någon sömn vilket påverkar folk olika men mig gör det till en zombie utan att överdriva, amnings/matkrångel, Patrik var arbetslös = ekonomiska bekymmer och så vidare. Vilken skillnad det är nu! Egentligen vände det när Signe var tre månader. Patrik fick jobb, Signe började äntligen ta flaskan och sova lite bättre vilket ledde till att jag kunde sova lite bättre. Visst det är lite matkrångel nu också men det är en bagatell i jämförelse med i början! Nu har vi verkligen kommit in i bebislivet och blivit riktigt varma i kläderna. Att få se Signes alla framsteg nu är bland det bästa jag har varit med om! Tänk att hon kommer från mig och Patrik. Riktigt stort när man tänker på det…!4

kommentarer på Tiden går så fort..
 1. va härligt det är när allt går så bra! :) hoppas att det fortsätter så!

  och du har helt rätt – tiden går så fort och samtidigt som det är jättekul att följa all utveckling så undrar man ändå: vart tog min lilla bebis vägen?? :)

 2. Sandra skrev

  Ja, visst är det fantastiskt att man skapat världens underbaraste varelse tillsammans! Jag håller med dig om att det både är underbart och vemodigt med utvecklingen. Det gäller att njuta och vara i nuet.

  Känner även igen mig i att saker bara blir bättre med tiden. Första tiden var bara kaosartad för oss också, men idag njuter vi som aldrig förr.

  Kram!

 3. Vad skönt att det ser ljust ut för er :)
  Jag skulle inte klara mig utan sömn heller. Bävar lite inför bebisens ankomst. Albin sov ordentligt från början. Vaknade var 3:e timme för amning 3 första månaderna men sen var det bara nappen. Vi hade tur med det. Men vad är det som säger att Lillebror blir lika….. kan bara hålla tummarna och hoppas :)
  Albin är 4 nu, men det känns som igår han föddes…man upphör aldrig att förvånas över hur fort de växer upp.

  Kram

 4. gopplan skrev

  Ja visst går det fort! Jag satt och tänkte på det häromdagen och känner jag med att det känns bättre nu med en stor bebis. Det är en sådan njutning att se allt han kan och det är så kul att han verkligen kan kommunicera det han vill. Och sömnen är ju verkligen ett kapitel för sig. Jag blir deprimerad av att inte sova.
  Skönt att höra ni mår så bra nu hela familjen.


Kommentera


4 × sex =