Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tiden

Idag var vi iväg och hämtade namntavlan som Signe ska få av oss. Det är Emma som har gjort den och den blev verkligen jättefin! Efter det åkte vi ner på stan och köpte en fin ram samt guldpenna för att skriva med på en annan tavla. Massor av tavlor haha! Gudmorsbeviset är också underskrivet, inramat och klart. Så tre tavlor allt som allt.

Annars har dagen mest bestått av en massa pyssel, duschande och annat vardagligt/tråkigt. Är det inte underligt hur tiden bara försvinner? Det känns som att man inte gör någonting vettigt och ändå är dagen slut när den precis har börjat. Jag kommer ihåg innan vi fick barn.. Vad gjorde man då egentligen? Satt och kollade på tv, träffade vänner, tränade och hade det fint och städat hela tiden. Jag kommer inte ihåg senast jag satt och bara kunde slappna av. Att jag vet att nu kommer jag få se färdigt det här programmet. Och vad löjlig man var förut utan att veta om det. Jag tyckte ofta att det var en massa grejer jag inte hade tid med eftersom jag också behövde bara få ta det lugnt. Tänk om man visste hur det skulle bli sen. Jag skulle vilja kunna säga åt mitt dåtida jag att uppskatta den möjligheten att bara sitta ner.

Men vet ni? Patrik sa precis en helt underbar sak. Han ska nämligen iväg och träffa två kompisar och kolla på fotboll. Kul för honom tänkte jag lite småbittert. Jag erkänner det även om jag unnar honom det samtidigt såklart. Ni med småbarn vet vad jag menar. Hur som helst, tillbaka till det underbara. Han ska ta med sig Signe dit så jag får vara ensam hemma! Har ni hört?? Det har inte hänt sedan Signe kom. Har inte varit ensam hemma mer än någon timme tidigare när Patrik har varit på promenad. Jag ska sitta ner lite men först ska jag ta itu med den äckliga disken. Tjoho!

P1020002

P1020006

P10200074

kommentarer på Tiden
 1. Michaela skrev

  Skönt att få lite egentid :) Bra initiativ av honom tycker jag! :)

 2. Michaela skrev

  Hehe ja det kan jag tänka mig,speciellt om det är första gången sen Signe föddes som det händer :) Då hade nog vem som helst blivit lite smått chockad ;)

  Ja det var superkul :) Vi har det alltid lika trevligt när vi träffas :)

 3. åhh vad skönt för dig med ensamtid! Man tar verkligen vara på sin egna tid mer än vad man gjorde förr och njuter framför allt ;)

  Färgen är köpt på Panduro om jag inte minns helt fel och är helt giftfri annars hade Molly aldrig fått kladda med den :)

 4. sawiik skrev

  Åh, vad härligt! Och snällt av hoonm! :) Önskar jag med kunde få det en dag. Jag har bara varit själv i 10 min hemma. Får nog ta upp en diskussion snart om det. ;)


Kommentera


åtta − 1 =