Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tidig morgon

Idag blev det tidig uppstigning. Signe vaknade 04.43 och ville inte somna om. Vi försökte såklart men nej, det var inte populärt! Hur som helst sov hon nästan åtta timmar och jag sju så det är helt okej ändå.

De här två senaste dagarna har verkligen varit hektiska. Kanske märks på den dåliga uppdateringen? Har knappt suttit ner någonting! Först tandläkaren och stora shoppingrundan i måndags (som det kommer bilder från sen) och igår läkarbesök och babysim. Babysimmet gick bra och Signe verkade tycka att det allt som allt var okej. Att simma på mage tyckte hon var jätteroligt och plaskade glatt med benen. Hon såg jättepigg och glad ut då! Annat var det med ryggsimmet. Det var inte lika roligt. Hon spände sig, kisade eller hade ögonen stängda och andades konstigt, ungefär som att hon var rädd för att få vatten i munnen och ögonen. Efter ett tag på rygg började hon gnälla men då är det ju bara att vända sida istället! Det var så skönt i det varma vattnet när det är så här kallt ute så det ska vi absolut fortsätta gå på. Nästa vecka är det dock höstlov så då blir det ingenting.

Jag har ju lovat att visa vinterjackan länge och nu när hela vinterutstyrseln är fixad kan jag bjuda på några bilder på det så kommer bilder från shoppingen senare. Jag ser lite stel ut men är ju påpälsad till tusen!

(Kolla katten i bakgrunden haha)

vinterklader1

vinterklader

vskor

Bilderna blev lite suddiga efter klippning i Picture manager, hoppas att det syns ändå!Taggar:

3

kommentarer på Tidig morgon
 1. radovic skrev

  God morgon själv eller god middag kanske man ska säga? Du ser rustad ut för vintern jätte fin! Har ni snö i Falun ännu?

 2. sofia skrev

  så fin du är :)
  hur funkar det på babysim han dom specialblöjjor eller hamnar olyckorna rakt i vattnet? har funderat på det hehe…

 3. Sandra skrev

  Vilken snygg vinteroutfit!

  Vad roligt att babysimmet gick bra :-)


Kommentera


− 1 = sju