Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Till pappa på jobbet!

Hej pappa! Idag förstod jag hur jag skulle flytta händer och ta i med fötterna för att åla. Mamma blev jättekonstig och tjoade och skrattade och som vanligt när jag verkar göra någonting bra eller konstigt så kommer hon med den där surrande grejen i mitt ansikte.. Ibland blir jag rädd när hon blir så men oftast glad. Idag blev jag glad. Jag saknar dig pappa! Nu kommer mamma.

Här kommer filmerna, ålningen är i slutet på dem. Hon tar inte stöd emot bordet så du vet!9

kommentarer på Till pappa på jobbet!
 1. Vad duktig du är Signe! rolig beskrivning av mamma men tror att alla mammor är så när man ser framsteg hos sina barn. Du behöver inte vara rädd för kameran vi vill bara ta massa bilder som du kan ha glädje av när du blir stor :)

 2. radovic skrev

  Åh!, raring :) Vet du vad Signe? …du ser ut (och låter som) som en liten sälunge. Det är en komplimang.

 3. Va duktig hon är :)

 4. sofia skrev

  DET ÄR JU FANTASTISKT! gud vad duktig hon är!!!!

 5. Deer skrev

  WOW :)

 6. gopplan skrev

  Söta Signe! Helgot tyckte det var kul att titta på dig och när du pratade svarade han på samma sätt.

 7. Sandra skrev

  Vad fokuserad och duktig hon är! ”Jag vill ha, jag vill, jag vill!” :-)

 8. Magda skrev

  Vad duktig hon är, lilla söta. Härliga små tjut hon ger ifrån sig med :)

 9. Vad duktig hon är ! Såå roligt =)


Kommentera


3 + ett =