Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Today´s the day!

Nu är det äntligen dagen för Signes namngivning! Jag har längtat jättemycket haha. Hon har varit på bra humör hela veckan så förhoppningsvis går det bra. Men så ska man ju egentligen inte säga eftersom det oftast blir tvärtom. Jag och Sandra prata om det när jag var hos henne. Då sa jag också att Signe är lättast att lägga på kvällarna. Och som sagt, man ska inte säga sånt ;)

Hur som helst kommer jag att ha fullt upp hela dagen. Jag ska åka ner på stan och hämta en massa grejer, tårtor och annat, och sen åka ut till Rankhyttans herrgård och ställa i ordning i salen. Som tur är får jag hjälp av min vän Elina. Eftersom det är mycket att göra kommer jag nog inte uppdatera så mycket här idag. Men imorgon, då jäklar! Kram på er.7

kommentarer på Today´s the day!
 1. radovic skrev

  Lycka till :)

 2. Lycka till och ha en mysig dag! Tror hon kommer att vara jätte glad hela dagen det är ju hennes dag! Väntar med spänning att läsa och se bilder imorgon!

 3. Hoppas allt går jättebra och att ni blir nöjda med dagen!! Kram kram!!

 4. Michaela skrev

  Lycka till och hoppas allt blir som ni vill :) Och att Signe är på bra humör ;)

  Kram

 5. Johanna skrev

  Hoppas lill tjejen är på sitt bästa humör =)
  Blev lite nyfiken vart du bor någonstans? såg du skrev att ni skulle vara i rankhyttan!
  Kram/J

 6. Caroline skrev

  Jag försöker ha henne så mkt som möjligt på magen. Det blir kanske ett par timmar om dagen om man hinner med. Annars är det mycket sitta i vagnen och ligga på rygg och tugga på tårna och ligga på sidan… :-) Lycka till idag!!

 7. sofia skrev

  hoppas ni haft en toppendag!!!


Kommentera


+ fem = 6