Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Trött

Huvva vad trött jag är.. Och har varit senaste dagarna. Både Patrik och Signe har ju varit/är sjuka så jag har inte direkt kunnat vila heller. Jag har fått diagnosen Graves sjukdom, eller giftstruma om man så vill (tror att det är samma). Det verkar inte ha med graviditeten att göra enligt läkaren på vårdcentralen. Han hade pratat med en specialist, endokrinolog, som tyckte att värdena var för höga och att det dessutom var för långt från förlossningen för att det skulle vara det. Jag har ju mått så här ganska långt innan jag blev gravid också men nu är det hemskt! När jag får sova känner jag mig ändå inte utvilad så det känns som att det nästan inte spelar någon roll om jag sover. Medicinen jag äter nu brukar inte ge någon förbättring förrän några veckor. Jaja, jag ska sluta gnälla! Jag ska få komma till lasarettet snart och få bättre behandling av vad jag förstår.

I förrgår hände förresten något läskigt. Patrik är ju sjuk och när vi skulle sova ställer han sig plötsligt på golvet och faller sen bara ihop. Han var helt okontaktbar i kanske 10-15 sekunder. Det var förmodligen blodtrycksfall eftersom de inte hittade något annat när han var in till akuten. Väldigt obehagligt i alla fall! Men nu verkar han må bättre. Nu hoppas vi på lite bättre tider!

Dä jöj ja mä!

P10700044

kommentarer på Trött
 1. Magda skrev

  Du får gnälla hur mycket du vill, aldrig roigt att vara under utredning eller börja med massa mediciner som inte gör nån skillnad (vad en märker först kanske). Hoppas et snart vänder.

  Läskigt med Patrik, får hoppas det var en engångs företeelse.

  Kram

 2. Åh väntar ni en bebis till? Har helt missat det. Grattis! =) När är det beräknat?

  Läskigt att han bara föll ihop, hoppas att det inte händer igen. Krya på er allihop.

 3. mammatill3 skrev

  Okej… nu måste jag dock vara liite pinsam… Hittar inte dig på Facebook :S vad har du för alias där?

 4. mammatill3 skrev

  Glöm det…. jag sökte på fel namn… *pinsamt* ;)


Kommentera


fem − = 3