Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Underbara tjejligan!

Idag har sista medlemmen ur tjejligan fyllt 1, lilla Claudia! Det ska vi såklart fira i deras nya hus bland spackel och tapetprover. Jag har skrivit om Signes bästa kompisar förut men det har varit svårt att få med dem allihop på samma bild. Emma, Claudias mamma, lyckades dock med bedriften på Mollys kalas i söndags. Här kommer de alla tre i tur och ordning, Molly som blev 1 den 25:e maj, Signe igår den 2:a juni och Claudia idag den 3:e juni.

1aringarna7

kommentarer på Underbara tjejligan!
 1. Vilka fina tjejer =)

 2. Åhh, våra döttrar är så fina och goa. Jag är så glad att jag och Molly, samt Daniel förstås fått lära känna er allesammans! <3

 3. heartan skrev

  Grattis till hela tjejligan!
  Vilka vackra bilder. Hoppas ni får en helt suverän helg med sol och värme! Kram!

 4. Vilka fina tjejer :) Grattis till er alla tre!
  Hoppas ni får en toppenhelg!

  Kram

 5. sawiik skrev

  Underbara tjejer och bilder! :)

  Ja, verkligen. När solen är framme och man kan sitta ute och njuta så är det alldeles härligt! Mer fler sådana dagar, tack! :)

  trevlig helg!

 6. Emma H skrev

  Våra finingar! Gosfisar. Kärlek.

 7. Emma H skrev

  Justja, du skrev om längden på min förlossning. =) Första tog 19 timmar från första värk och andra tog 9 timmar från första värk. Ca. Så rätt medellånga båda två, har jag känt iaf. Jag hoppas tiden halveras nästa gång också. En 4-5-6 timmar skulle kännas rätt så perfekt.


Kommentera


− sex = 2