Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Varför går det inte?

Var precis ut och försökte gå med vagnen igen.. Det slutade med gråt och skrik som vanligt. Hon är alltid mätt och torr när vi/jag försöker så jag fattar inte varför det aldrig kan gå.. Känner mig totalt värdelös igen. Man försöker hålla humöret uppe och göra sådant som är roligt för Signe hela tiden och det blir bara för mycket ibland. Så fort jag lägger eller sätter ner henne börjar hon gråta. Hon måste bli buren hela tiden och det tär på mig fysiskt samtidigt som skrikandet tär på mig psykiskt. 

Jag får som vanligt tillbaka dessa tankar om hur jag kunde få för mig att jag skulle vara en bra mamma. Jag var fullständigt övertygad om det innan jag fick barn och längtade så mycket efter att få inta den rollen. Nu tror jag mer att jag kanske blir en bra mamma med tiden.. Så jag har i alla fall inte gett upp hoppet om att bli det! Ska försöka att inte vara så ego och sluta gnälla. Det är dock skönt att kunna ventilera så här..!

Lilla pluttan:P10100353

kommentarer på Varför går det inte?
 1. knytet skrev

  Du är ju en jättebra mamma, du visar ju i det här inlägget att du bryr dig så mycket om Signe att du blir frustrerad när det inte går som det är planerat. Jag tror att det kommer med tiden och du får helt enkelt lita på att du känner ditt barn bäst. Lycka till!

 2. linda skrev

  DU är den bästa mamman för din dotter. och precis som knytet skriver, du bryr dig och det bevisar att du är just en bra mamma.

  vad händer om du låter henne somna i vagnen inne och sen gå ut med henne. vaknar hon eller sover hon vidare? vad händer isf när hon vaknar, samma sak? förstår att det är jobbigt. vagnen är en befrielse när det fungerar.

 3. Tack för era svar! Egentligen vet jag det också men så fort jag börjar bli stressad kommer de tvivlande tankarna och ganska snabbt deppar jag ner mig själv..

  Om hon somnar i vagnen innan vi går ut så vaknar hon när vi gör det. Vi har försökt stänga porten tyst och allting men det verkar inte ha något med det att göra. Hon märker helt enkelt när vi går ut. Då blir det likadant att hon skriker. Det är inte småskrik eller gnyenden helle utan hysteriskt skrik om man inte tar upp henne.


Kommentera


nio − 5 =