Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Varför säger man så?

Jag var och handlade nyss med Signe, på jakt efter lämplig plockmat. Helt plötsligt kommer en tant fram och stirrar på Signe och ler lite konstigt. Signe blir rädd och börjar sträcka sig mot mig men börjar inte gråta i alla fall. Jaha, ska hon säga något eller vad håller hon på med? tänker jag. Efter ett tag säger hon att jag ska ta till vara på tiden för den går så fort. Ja, jo det gör den säger jag. Jag försöker gå vidare men då tar hon tag i kundvagnen och säger ”du vet väl att du aldrig kan vara säker på att hon kommer finnas kvar så särskilt länge?”. Jaha? Nähä? Nej det vet jag faktiskt, att någonting hemskt kan hända. Jag tänker på det ibland och blir väldigt ledsen. Jag vill inte ta saker för givet och allra minst min familj. Varför säger man så till någon man inte känner? Hon sa det liksom inte på något fint sätt heller, om man nu kan göra det. Nästan hotfullt. Då gick jag bara i alla fall för jag förstod verkligen inte. Blä.

Jag vet att det här är övernojigt också men ibland när det går flera dagar som Signe äter dåligt blir jag rädd på riktigt och får för mig att hon kanske ska dö. Jag vet att det inte blir så men jag kan ändå tänka så. Ännu mindre lämpligt att bara haspla ur sig någonting sånt. Om det nu är lämpligt till någon? Hon vet ju ingenting om mig. Jag hade redan kunnat ha haft ett barn som dött..9

kommentarer på Varför säger man så?
 1. Magda skrev

  Men vad faan finns det för folk egentligen? Vilket rikspucko, hon har ju ingen aning om nånting! Jäkla kärring, stryk skulle hon ha vad upprörd jag blir. Förstår att du blev både arg och ledsen för så säger en inte. Klart en vet att hemska saker kan hända, det har en ju i bakhuvudet jämt men en kan ju inte tro att det ska ske hela tiden för då vågar en ju inte ens gå upp ur sängen på morgonen.

  MASSA KRAMAR

 2. Stina skrev

  Vilken dum tant! Jag tror det måste varit något fel på henne!
  Försök att skaka av dig de där orden!

  kram

 3. soon to be skrev

  Men du det måste ju vara något seriöst fel på henne!!

  Det var kul att träffas, synd att det blev så kort! Men det är ju så när man är bland en massa annat folk dessutom!!

  Kram kram

 4. sawiik skrev

  Men fy så obehagligt! Måste vara en psyk tant.

  Jag nojjar också mycket över att Love ska dö, särskilt nu när det är så varmt och vi inte har ac i bilen. Love sitter ju bak så hör jag inte honom får jag nästan panik. :(

  Vad tråkigt att det var så slarvigt med upplägget på galan. Betalar man en viss summa (var väl en del?) så vill man ju få valuta för pengarna. De som arrangerade borde samla in info om vad ni som gick tyckte så de kan förbättra till nästa år om det blir en mamma blogg gala igen.

  Kram!!

 5. Emelie skrev

  Vad obehagligt!
  Nu kanske den kvinnan nyss har varit med om något, ett barnbarn som dött eller att hon själv har förlorat ett barn men det försvarar såklart inget. Inte kan man säga så till någon ändå.
  Och som du säger, du kanske redan hade förlorat ett barn eller närstående barn. Tänk vilka sår hon hade rivit upp då.

 6. Men hur kan man säga så? Helt galet ju! Hon måste ha förlorat någon. Men det är ju inte något man ska gå runt och tänka på och därför ta vara på tiden. Det finns en del kommentarer man har fått genom tiden som mamma men speciellt nar man var gravid.
  Denver klättrar också, han har precis lärt sig att ställa sig upp så nu blir det ingen lugn stund här hemma. Sen är han inne i en 8 månaders fas som jag precis har läst om. Grinig och har seperations ångest. Hade Signe det också? Säg att den i så fall försvinner snart :)

 7. Hej! Såg nu att din kommentar hamnat i skräpmappen. Minbebis gör det ibland…

  Kvällen tycker jag var jättebra organiserad, det var dagen som var lite tunn. Hade velat veta i förväg vad alla föreläsningar handlade om sov. Ha det gott!

 8. heartan skrev

  Nästan så jag tycker synd om tanten som uppenbarligen blivit en riktig jävla satmara som gammal. Hon måste ju varit med om något som fått det att slå slint fullkomligt. Hoppas att hon haft nåt trevligt i sitt liv att minnas…. Visst kan allt hända, men just därför lever man ju i nuet och njuter av varje dag!
  Glöm henne nu, titta på ditt vackra underverk och njut av vetskapen att hon är DIN! Kram!

 9. sofia skrev

  hej!
  har haft massa problem att kommentera din blogg det sista bara fått vit sida men nu verkar det funka :)

  ser att du satt lösenordskydd, om du vill får du gärna ge mej det, läser ju alltid din blogg ju!

  och vilken störd kvinna, fy fan!


Kommentera


sex × = 36