Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vart ska vi bo?

Det är frågan..! Båda börjar bli ganska trötta på att inte veta så det börjar nästan luta åt att stanna i Falun. Vore det så farligt egentligen? Jag vet inte. Det är väl mest jag som har hängt upp mig på att vi måste flytta medan Patrik trivs bra. Jag tror att mycket beror på lägenheten. Den är mörk, galet varm på sommaren, har ingen ventilation (förutom glipor vid fönstren)  och avlång, det vill säga att rummen ligger på rad efter varandra med en slags korridor mellan, först badrum, kök, hall, sovrum, vardagsrum. Dessutom har vardagsrummet orangea, ganska mörka tapeter som inte är direkt tilltalande heller. Nu har det kommit ut en ny lägenhet som vi har gjort en intresseanmälan på. Är den fin och trivsam så kanske vi tar den. Det är en trea och hyran är ungefär 1000 spänn högre än här men det är det nog värt med tanke på läget och missnöjet med nuvarande tvåan. Vad tycker ni? Är det dumt att tänka så? Borde vi flytta för att få jobb? Det har varit så här länge och Patrik har sökt hur många jobb som helst.. Nästan inget av dessa jobb är sådana som han är utbildad till eftersom efterfrågan inte är så hög i kristider. Då kan man väl lika gärna ta ett annat, ”vanligt” jobb här..?1

kommentar på Vart ska vi bo?
  1. Sofia skrev

    Hej! Hittade dig på minbebis nyss och ser att du är från Falun vilket jag också är, själv så har jag bara gått 6½ vecka än så länge men boendefrågan har redan kommit upp.. var ska man bo när bebis väl kommer! Hoppas det löser sig för er och att ni hittar något som passar.


Kommentera


sex + 2 =