Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vet inte om jag orkar

Om en timme är det meningen att vi ska vara på plats för babysimmet men jag vet inte om jag orkar… Vi har varit ut två gånger redan och Signes hud blir inte glad av det. Nu har hon fått eksem på överarmarna och magen också.. Förut var det ”bara” på benen, kinderna och underarmarna. Blir det för hemskt får vi väl stanna inne då? Eller? Finns det något annat man kan göra?

Vi var ju också hos psykologen nyss. Vet inte hur mycket jag vågar skriva med risk för att skrämma bort någon. Det var i alla fall ganska energislukande så jag vet inte om jag orkar hoppa runt i bassängen. Signe sover dessutom. Hmmmm… Efter min egen lilla argumentation stannar vi nog hemma! Klor är ju dessutom INTE bra för atopisk hud.

Kolla vilken liten smurf hon var förut!

smurf3

kommentarer på Vet inte om jag orkar
 1. Gud så liten hon var :) Och vilka kinder!

 2. Sandra skrev

  Vi har hoppat över babysimmet flera gånger pga att vi inte orkat. Det kan ju lätt bli så när man är småbarnsföräldrar ;-)

  Och inte skrämmer du väl iväg någon om du skriver om psykologtiden?! I sånt fall kanske de inte är så mycket till ”bloggkompisar” ändå. Skriv om det du vill.

  Ja, vad liten och söt hon är, lillsmurfan :-)

 3. kajsakavat skrev

  lilla liten!
  klart man inte ska vara i klorvatten om det ger dem effekterna! Vet två personer (idag vuxna) som absolut inte kan simma i badhus just pga. kloret – allergichock!
  Antar att det inte finns andra alternativ heller?
  Havet/sjöar kanske hon får lära sig simma i istället, mycket mer underbart ;)


Kommentera


+ 6 = sju