Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Woooow, änder!

Idag tog Signe och jag en sväng till Kolgården med lite gammalt bröd som jag tänkte att änderna kunde få. Bättre än att slänga i alla fall. Det hela startade ganska sansat när ett andpar kom gungandes och började mumsa. Änder verkar ha någon slags matradar för inom loppet av 30 sekunder var det minst 20 änder som sprang runt oss. Signe var överlycklig och sa ”waaaaoooo baaaaaaoooooo” (hennes version av wow) hela tiden. Jag kastade bröd och Signe kastade grus och löv. Hon försökte med en brödbit också men då var den en and som blev lite väl närgången och nästan åt ur hennes hand så jag fick gå emellan och slänga iväg den. Hon höll fram brödbiten mot den men jag tror inte att hon hade tyckt att det var skoj om den hade bitit henne. Efter det lekte vi lite där och Signe ville åka i den stora rutschkanan. Jaha, ja jag får väl följa med då tänkte jag och när vi åkte böjdes själva plåten, eller vad det nu är för material, in och åkte sen ut så att det lät som att det åskade. Den är nog inte lämpad för människor över 10 cirka..!

På vägen hem gick vi hand i hand ungefär halva sträckan och hon riktigt njuter av att få gå så. Sen vill hon inte alltid gå åt samma håll som jag men det är en annan sak.

2011-09-15 10.01.09

2011-09-15 10.01.20

2011-09-15 10.01.36

2011-09-15 10.10.25

2011-09-15 10.46.583

kommentarer på Woooow, änder!
 1. Tomas skrev

  Ni ser ut att haft en toppen dag/förmiddag. Det är ju roligt när barnen börja förstå och uppskattar djuren.
  Jag och Teodor drog till Lugnet och badade. Snacka om ”mission” de va. Nästa gång åker jag nog inte själv haha

 2. heartan skrev

  Gooo-unge! Och då menar jag inte bara Signe. Tack detsamma! Jag hoppas också vi kan ses nångång. Kanske kan ta ett förlängt tågbyte i Borlänge nångång när Vincent är lite roligare att åka med. (Fasar för första resan uppåt.)

  Magen har varit lite bättre igen igår och inatt. Vi fick faktiskt sova hela natten och idag verkar han inte ha några besvär, för han äter och sover och var bara lite sur ett tag när han hade kräkts. Verkar som att han blir rädd då, för han blir jätteledsen ett tag efter och då ska helst pappa trösta. Tur för oss båda att pappa kom hem på lunch just då. :D
  Vet inte hur mycket massagen hjälper, men det är mysigt att ge den iallafall och nu kan jag åtminstone få upp knäna på honom, även när han har ont, så att han kan få ut nån liten fis. Förr fick jag inte alls röra honom då. Så, nån förbättring blir det nog.

  Vet inte vad det är med ryggen, om det är för att det blivit annan belastning på den väldigt fort. Hoppas det går över snart.

  Håller tummarna för att du snart slipper äta de där tabletterna!! *KRAM*

 3. heartan skrev

  Förresten, hade ju en fråga. Har för mig att du skrev att ni använde sovpåse till Signe. Vi har ju köpt Ikeas sovpåse, men undrar hur sjutton vi ska klä vårt lilla Knytt i den. Den har ju inga armar och han brukar vara kall om armar och händer. Nu sover han med bomullspyamas och strumpor och en handstickad gallerfilt som jag hade som baby, men han har börjat sprattla så att det åker av, så påsen vore en bra idé nu.
  kram igen! :D


Kommentera


− 3 = två