Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Då har de varit 3 e avsnitt varit :-)

2013-02-12 @ 20:36

Hej å hå nu har de varit de tredje avsnittet i familjen annorlunda:-) och gissa om man är bra nervös varje gång de blir nytt avsnitt.Men vi klarade de ju bra denna gången med ha ha:-)Som ni såg så var de ju lite träning och hörnan mys:-).Men våran dag började jag och dom små göra oss klara för att gå till tabor De gjorde små råttor som ser ut som hjärtan. De tre hjärtan man sätter ihop dom och vips blir de en råtta:-)

Eftersom de inte finns nån bil som tycks vilja vara min trogne tjänare,då Michael behövde lilla rene till sitt jobb i Karlstad så fick ja,Ellen,Lea och Moa gå till Move it för sina danslektioner.Vi tog en pulka till hjälpen :-)Ja man kan säga att de var rav å hela mig när ja väl var framme ha ha :-)Efter ha lämnat dom där och sett till att de skulle få skjjuts av goa föräldrar så gick ja vidare till min strategi och adhd kurs .Den håller på mellan 17.30-20.

Så var vi då bänkade och klarade oss denna gången med:-)

Idag den 12 feb så var de dax att gratta Evelina på sin namnsdag.Sen var de dax att göra sig klar för en mysig förmiddag att pyssla på hörnan.Efter hörnan så gick vi å köpte glass och middags mat.Å idag har ja  också ett barn som ska dansa så de var till ta en promenad  igen och pulka :-) gud va vi får gå gött de. Efter dansen så var de då dags att hämta mjölken och hem göra kvällsmat. Läxor och sånt och en bit semeltårta så kommer man sova gott . Nu tror ja snart barnen sover och ja är helt tom i kroppen och önskar att man kunde önska sig en ny buss som kan vara min tronfölje genom mitt liv.Ha de nu gött och sov skönt .

Tända ljus och vedspis sprak kan man få att slappna av.

Mumma med semeltårta .

Så här såg ni mig inte igår men ja kunde ha ha :-)

 13 kommentarer på inlägget “Då har de varit 3 e avsnitt varit :-)”

 • Birgitta

  Man blir så glad när man ser den goa familjen! Riktiga högtidsstunder! Men va fasen Maria, du gillar ju muskulösa, sexiga män, skicka Walle på gym, så han får lyfta lite skrot, så har du snart ett objekt! Men då är väl risken att han får gå med bar överkropp för jämnan, hahaa, och du får inget gjort! Kramsi på er alla ♥

  2013-02-12 kl 9:22 e m
 • Diana – 2barns mamma från Finland

  Du vet ju du duger och är fin precis som du är eller hur?
  Och att huset ni bor i är fyllt med er kärlek?

  Strunta i alla avundsjuka missunsamma människor som bara verkar vara ute efter att förstöra för andra!!

  Jag tycker erat hus är underbart, skulle mer än gärna bo där eller i ett liknande!
  Men har inte råd, därav hyreslähenget för vår del!!

  2013-02-12 kl 9:34 e m
 • Vilsa

  Vi får ta å bygga en lådbuss åt dig vännen..
  Jag tar semester en annan dag så gör vi de..;-) Kram

  2013-02-12 kl 10:34 e m
 • Lotta

  Tycker att ni är så härliga ni bjuder på så mycket skoj o kärlek i rutan. Ni är er själva uppskattat. Heja på dig i träningen o hoppas ditt mål uppnås :)
  Ha de gott
  Lotta

  2013-02-13 kl 8:20 f m
 • Kärringen i Skogen

  Bra program. Du och gubben din är snart hela behållningen av det där programmet. Härligt med Walle på skolan.
  Hoppas det löser sig för er med en bil/mindre buss :)

  2013-02-13 kl 10:38 f m
 • Nikolina

  Va ett grymt avsnitt som vanligt. Tack för att ni väljer att dela med er av er fina familj :)
  Från http://www.ankpung.se 23 år, mamma till en liten son, lever med skyddad identitet, tyvärr förlorat båda mina föräldrar !

  2013-02-13 kl 10:46 f m
 • Tess

  Hur är det att se sig själv på det viset? Jag har svårt för att se, men mest höra mig själv på hemmavideor. Ens röst låter ju inte som man själv hör den :-S

  2013-02-13 kl 7:15 e m
 • madelein – sexbarnsmamma

  Det är jättekul att se er. Min Vilda Mathilda älskar programmet och hon vill att jag skall se det med henne så det gör vi. Vad duktiga ni är du och Evelina!! Keep up!!

  2013-02-13 kl 11:18 e m
 • Nikolina

  Här kommer massa kärlek från mig på alla hjärtans dag ! :)
  Från http://www.ankpung.se, 23 år, mamma till en liten son, lever med skyddad identitet, tyvärr förlorat båda mina föräldrar!

  2013-02-14 kl 10:37 f m
 • Nikolina

  Du måste uppdatera mer. Är in här varje dag och kikar ju :)
  från http://www.ankpung.se, 23år, mamma till en liten son, skyddad identitet, förlorat båda mina föräldrar

  2013-02-15 kl 12:01 e m
 • Therese aka Lillekott

  Hej!!

  Måste bara säga att ni verkar vara en riktigt härlig familj och så tacka för avsnittet när ni gjorde kebabtårta!! Gjorde en här hemma som ungarna älskade och perfekt som helgmys eller kalastårta!!! Sköt om er!!!

  2013-02-15 kl 10:16 e m
 • Jimmy

  Hejsan! Jag måste säga att er familj rörde mig in i hjärteroten, själv så vart jag tidigt fosterhemsplacerad, bott i fosterhem i hela mitt liv.. Den genuina kärlek och omsorg jag ser i er familj gör att jag finner hopp för männskligheten!
  Det är så sjukt äkta helt enkelt, inte tillgjort och konstlat utan ni verkar vara som ni är helt enkelt.
  Ursäkta uttrycket men så jävla underbart!!

  Själv har jag velat fram och tillbaka mycket om jag överhuvudtaget skulle skaffa barn i mitt liv, först med det ”bagaget” man bär på som barn till missbrukare och dels för att hur man ska hinna med och duga till… Det har gått över nu, när jag sett hur man kan både emotionellt och orkesmässigt kan räcka till som ni gör!
  Fantastiskt!!!

  Jag önskar att ALLA fick växa upp i er underbara familj, det är som en idyll, där man får mogna och växa i sin egen takt men ändå känna att man har ett varmt hem som backar en i ryggen. Det skapar trygga, vuxna individer i framtiden.

  Nu ska jag sluta innan det blir stalker varning på det här inlägget, men som avslutning vill jag bara säga: Underbara människor, fortsätt på inslagen väg, ni gör precis allt rätt. Huvudsaken i en trygg miljö är inte att ha mest prylar, det är att få mest kärlek.
  Mvh: Jimmy.

  2013-02-17 kl 12:28 f m
 • Linda

  Jag kollade nyss på ert avsnitt. Du och Walle är verkligen hur roliga som helst. Tsm, ett vinnande konsept. Humorn är bland det viktigaste i vår vardag tycker jag. Skrattade nyss så tårarna sprutade… Hahah! Skrattar fortfarande åt walles kommentar: ja, man får ju inte så mkt tid ensamma med varandra när man har så många barn. : jo, i morse! Hahahah, så härliga!

  2013-03-26 kl 9:11 e m

Kommentera


2 + = elva