Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

mycket rör runt i mitt huvud :-/

2013-02-08 @ 10:25

Hej hej

Ja har inte glömt bort er men de har varit mycket.Har haft huvudet fullt med undringar:-/ hur allt ska bli ,bil,jobb och hur de ska få huset klart:-)

Vi håller på och grejar och har tjejerna som har olika dansdagar vilket ja älskar att de är så duktiga i varje dans:-)och just nu har vi dansdagar mån-torsdag så våran fredag är helig ha ha :-).Berättar man för mycket så gnälls de för de och skriver man för lite så känns de som de inte jag som skriver .De har varit lite förkylningar och endel doktorsbesök också men de hör väll till årstiden,Vill så gärna komma igång med mitt skrivande för dels har de varit min egna dagbok fast ja skrivit så alla mina vänner och släkt ska kunna se va som händer hos oss i familjen.Michael han jobbar och sliter han med så nu har man då tre lastbilschafförer i familjen så ni vet ju vad som pratas då i sina termer :-)

Men man ser deras glädje med sitt jobb:-)Denna helg har vi ju svenska rally här i närheten och ja fullkomligt älskar att vara ute på de men iår fick ja tyvärr inte fördelen att var ute i skogen:-( Men som tur är till Walles sorg så kan ja ju ha på rally radion å då är ja ja lite med .

Ville också se detta på riktigt med korv och varm choklad och var klädd som en lite snögubbe med möe kläder .-)

de så fränt med att någon ska köra bil så :-)

 Mys de .Idag ska lilla Ellen få åka hem till sin storebror Ronny och Ingelie barnbarnet Clas ska få ta hand om lilla stora fastern Ellen denna fredag till lördag.Har hört ryktas de blir bad huset för henne som hon längtar efter dom. Annars ska ja se om vi bara kan få mysa eller om de blir något annat de snöar och står i så de kan ju bara var mys i hemmet.Även lite orolig för Evelina som fått ont när hon andas fast hon inte haft hosta eller gjort något :-(så nu blir de ringa och kolla va de är .Maja har feber idag och är hemma från skolan ,men de andra åkte iväg. Dom små leker och själv ska ja städa klart i köket och hallen :-)även hinna med tvätten.Å naturligtvis på med radion så ja hör rally hela dagen kram kram många varma sånna va rädd om er11 kommentarer på inlägget “mycket rör runt i mitt huvud :-/”

 • Lise-Lott

  Vad gott det låter med grillad korv och varm choklad i skogen, nästa gång blir det säkert så!
  Ha en superbra helg!

  2013-02-08 kl 11:36 f m
 • Anette

  Jag tycker du ska skriva som du tycker känns bra. Det är din och till viss del din familjs blogg och den gör ni vad ni vill med, den som störs av det behöver ju inte läsa den.

  2013-02-08 kl 11:51 f m
 • Lilian

  Det är ju din blogg o du skall väl skriva om vad DU vill eller? Man kan aldrig vara alla till lags vet du..Fortsätter man vara som man är, så ordnar det sig med resten.Tycker det är roligt att följa er o även dom andra på TV:n. En sak som slår mig är, barnen verkar vara så lugna o fina, det är en ren fröjd att se dom. Här snöar det för fullt, men det är gött o sitta inne o kolla MELLON i kväll. Stora kramen till ER / Lilian

  2013-02-09 kl 5:59 e m
 • Linda

  Vem mer än Walle och Michael kör lastbil? :)

  2013-02-09 kl 11:12 e m
 • Fru Eriksson

  Detta med blogga ska kännar skôj & jag tycker du ska skriva så som du vill/Ha en underbar dag!

  2013-02-11 kl 2:31 e m
 • FRU ENROTH – Vinn Tingelings nya film på DVD

  Jag har fått äran att lotta ut TRE stycken Tingeling – Vingarnas Hemliget på DVD och första pristagaren vinner även en Tingeling T-SHIRT!

  Jätte enkelt att delta!
  http://fruenroth.blogg.se/2013/february/vinn-tingelings-nya-film-pa-dvd.html

  Ber om ursäkt om du inte gillar sån här reklam.

  2013-02-11 kl 4:19 e m
 • Jenny

  Underbara Maria! Jag blir så glad av att ser er i Familjen annorlunda. Ni är helt fantastiska och du är en frisk fläkt! Tack för att vi får ta del av er vardag och kärlek till varandra!

  2013-02-11 kl 10:07 e m
 • Kerstin

  Hej hej,kikar in på din blogg då å då å ja vill bara säga att ja tycker ni verkar va en skön familj med mycket kärlek och omtanke. Roligt för er att ni flyttat till hus!!=)Kul att följa er i familjen annorlunda=D Ha en bra dag kram// Kerstin

  2013-02-12 kl 8:24 f m
 • Nikolina

  Måste bara säga att du gör ett sånt bra jobb. Älskar att följa er i serien :)
  från http://www.ankpung.se 23 år, mamma till en liten son, lever under skyddad identitet, tyvärr förlorat mina föräldrar

  2013-02-12 kl 11:15 f m
 • Emmis

  Hej! Vill bara säga att ni är favvo familjen för mig i ”familjen annorlunda”
  Så härligt naturliga och kärleksfulla människor! Det känns så skönt att se att det faktiskt finns helt vanligt folk där ute som inte är så märkvärdiga. Tycker om de andra familjerna med men ni har något alldeles extra! Sen är ju Walle så jäkla rolig. Skrattar jämt åt honom. Kort och gott ni är bra förebilder!! Ser fram emot att följa er och alla era goa barn i några måndagar till!!

  2013-02-12 kl 2:43 e m
 • Lisbeth

  Maria, strunt i de där gnällpottorna!
  Det är din blogg, du skriver vad du vill, när du vil och hur mycket som helst. Passar det inte kan de läsa någon annanstans.
  Tycker att du verkar vara en fantastisk kvinna som i vilket fall jag gärna skulle vara både glad och tacksam över att få ha som vän!
  Ge dig inte :)
  Kram

  2013-02-12 kl 7:53 e m

Kommentera


fem × 9 =