Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Glöm för tusan inte att kolla upp oss på Instagram!

2013-03-02 @ 13:36

20130302-133246.jpg

Mickasj heter jag där!2 kommentarer på inlägget “Glöm för tusan inte att kolla upp oss på Instagram!”

 • Mmta

  Det gör vi inte:) Asså glömmer;) har väl likeat alla bilder? Ha ha. Kram

  2013-03-05 kl 22:40
 • Caroline

  Hej på dig!

  Jag heter Caroline Engvall och är skribent för tidningen Vi Föräldrar. Surfade runt lite och hittade din fina blogg. Skulle du tycka att det vore roligt att vara med i ett reportage i Vi Föräldrar? Jag ska skriva ett kul reportage som heter ”Jag trodde aldrig att jag skulle…” – om saker man aldrig trodde att man skulle göra INNAN man fick barn. Typ ”jag trodde aldrig att jag skulle ha tv:n som barnvakt” – och nu har man det ändå. Eller ”Jag trodde aldrig att jag skulle ge mitt barn socker innan hen fyllde tre” – och nu sitter ettåringen i soffan med en godispåse. :-] Sånt kul, med föräldrar med barn under två år. Vill du?
  Mejla, så kan jag berätta mer. :-]
  Varma hälsningar
  Caroline Engvall

  2013-03-14 kl 21:16

Kommentera


9 − = fem