Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register
24
april

Helgen…

Skrivet av den 24/4/17 - 8:48

…den kom och den gick. I fredags va jag så trött så nån annan fick fixa käket…McDonalds tack för att ni finns för trötta morsor! Ibland är det ok! I lördags kom gubbens bröder med respektive och dessutom farbror med tjej för att grilla o umgås. Första grillen!! Hur gott?! Helt makalöst!! Blir mycket grill i sommar!! 

Lite träning har även hunnits med och tyvärr lite för lite vila. Blir så när man inte är själv hemma. Så igår på kvällen så la jag mig på soffan. Är nöjd över att jag ändå kan acceptera nu att det är ok. Gör det ont och vila behövs…ja då vilar man o skiter i allt annat. 
Igår va det fotboll och kalas för Jeppes del och Johannes kämpar vidare med sin medicin. Snart är kuren klar! Idag väntar en träff med sjukgymnasten igen och jag har en hel del med frågor. Lite osäker på hur träningen ska läggas upp. Men det löser sig! 

Ha en bra vecka! Pöss!

Publicerad i Okategoriserad | Inga kommentarer


21
april

Ridå….

Skrivet av den 21/4/17 - 10:50

Igår när jag kom hem från sjukgymnasten så va jag rejält mörbultad. Hade ont överallt. Så det blev direkt viloläge. 
Det är iallafall samma diskbråck som spökar igen. För lite tid för träning,återhämtning och sömn. Min kropp har sparkat bakut totalt. Förutom diskbråcket har jag rejäla problem med axlarna. Enligt sjukgymnasten är jag hård som sten. Det värsta hon sett. Ena sidan ser ut att sitta ihop med örsnibben. Jag fick behandling med nålar som hon satte rätt i musklerna.Knådade och så tryckte hon till rejält på flera ställen. Det knakade i ryggen! 

Efter detta hade jag ont hela dagen o blev trött. 

Vi ska ses på måndag igen. Gå igenom träning. Den kommer se helt annorlunda ut. Glömma hantlar över huvudet. Och det blir väldigt lätta vikter. För att få igång blodcirkulationen igen. Nu är jag så dålig så  min kropp fixar inga tunga vikter. 

Snacka om att få ställa om sig mentalt. Men jag har gjort det förr…jag kan göra det igen. 

Så lätt träning och vila. Hellre ligga än sitta. 

Läkaren lyssnade på allt när jag prata med honom på eftermiddagen så det blev fortsatt sjukskrivning. Det behövs för att detta ska lyckas.

Upp till kamp…igen! 

 

Publicerad i Okategoriserad | Inga kommentarer


21
april

Gillar klipp!!

Skrivet av den 21/4/17 - 10:04

Detta fynda jag för ett tag sen på HM! På nätet! Såklart syskonmatch oxå! Ökat på en storlek för båda killarna! De växer rejält!!

Jeppe hade ökat över 5 cm på mindre än ett år! Inte konstigt han klagar på växtvärk ibland! 

Men detta alltså för 99:- /set! Kanon det HM! 


Själv gjorde jag ett klipp på nätet. Second hand! En tröja från Better Bodies i nyskick! Man tackar!! 

Publicerad i Okategoriserad | Inga kommentarer


16
april

Påsk 2017! 

Skrivet av den 16/4/17 - 12:04

Än så länge har påsk inneburit att umgås med nära o kära. Äta massa gott, för mycket godis! Inte en enda påskkärring har vi haft besök av. Vi har visserligen inte vart hemma heller. Men man behöver banne mig detox! 

Jobbiga nätter har vi haft/har med höga febertoppar. Snön har kommit tebax och det jublas det inte över. 

Men bortser man från feber o snö så har påsken varit bra. Ryggen har gjort ont till o från men det är bara o gilla läget. Träningen har gått bra i veckan. Men ser fram emot att träffa sjukgymnasten nästa vecka o se va vi ska hitta på. 

Hoppas ni har/haft en bra påsk! 


Publicerad i Okategoriserad | Inga kommentarer


15
april

På riktigt? 

Skrivet av den 15/4/17 - 16:20

Fyra dagar nu med hög feber.  Började i onsdags och Johannes har haft över 39 varje dag. Inatt toppade han med 40,4. I med Ipren o Alvedon o av med pyjamasbyxor. Han va som ett element. Sen låg jag o kollade honom. Tycker det är så otäckt med hög feber. Vid 02 hade han svalnat av och jag kände mig lugnare. 

Ringde iallafall vårdcentralen och fick en tid vid 10. Crp va högt men sen vägra han öppna mun. Det va bara ett rakt streck och sura ögon som stirra på doktorn. Han fick iallafall känna på halsen. Och det kunde konstateras att det va där infektionen kom ifrån. Så vi åkte därifrån med penicillin. 

Och även med orden…”det är bra om han får va hemma från förskolan nu”. Ja självklart sa jag. Han får äta upp kuren innan han går tebax. 

Alltså på riktigt??? Ska läkare behöva säga så till föräldrar? Förstå mig rätt! Jag är FÖR det!! Tycker det är bra. I mitt yrke ser jag alldeles för många barn som skulle behöva va hemma för de faktiskt är sjuka o inte orkar. 

Mina barn får alltid va hemma när de är sjuka. För mig är det en självklarhet. De är små en gång i livet. Nåt jävla föräldraansvar får man allt ta! 

Publicerad i Okategoriserad | Inga kommentarer


11
april

Mindre skön natt! 

Skrivet av den 11/4/17 - 11:05

Inatt nångång kom Johannes in till oss och då va det slut på sömnen. Va han for omkring. Som en helikopter på högvarv. Vet inte va klockan va när han lugna ner sig. 

Så när klockan ringde för träningsdax så råka jag trycka av klockan istället för snooz.  Huvudet va inte med så då va det bättre o ligga kvar. 

Blir träning i eftermiddag istället. Och det behövs. Igår gjorde ryggen riktigt ont. Och idag värker axlar o skuldror igen.

Publicerad i Okategoriserad | Inga kommentarer


10
april

Vår!

Skrivet av den 10/4/17 - 23:25

I helgen tittade solen fram och vi passade på o få lite gjort. Jag hjälpte till med det jag orkade och fick pausa ibland o sätta mig ner. 

Barnen va glada både över cykeltur o att studsmattan kom fram! 
Och jag är glad över att det inte dröjer förrän det är rabarberpajs dags! 

Publicerad i Okategoriserad | Inga kommentarer


10
april

Makabert o overkligt! 

Skrivet av den 10/4/17 - 20:41

I fredags när jag slängde ett öga på Facebook o läser ett inlägg som lyder…”jag är ok, jag är i säkerhet”….då fick jag en klump i magen och en konstig känsla i bröstet. Klockan va något över tre. 

Något sa mig att kolla på tv:n. Och jag kunde inte tro mina ögon. Attack i Sverige. Terrorattack? Bara ordet smakar avsky i munnen. Jag höjde volymen och vart sittande kvar o titta. Kunde inte förstå. 

Sen när man förstod vad som hänt…då börja tankarna vandra. Va det nån mer där jag kände? Iskall känsla i bröstet. Kollade av Facebook igen och vart lättad. 

Tänkte faktiskt när det small i London för några veckor sen att nu är det äckligt nära. När smäller det här? Men samtidigt slår man tanken ifrån sig. Trygga Sverige? Inte här? Men jo. Nu är det verklighet. 

Jag tycker det är vidrigt! Hur ska man kunna slappna av? Tanken på att ta med barnen på semester till en större stad? Hela min kropp skriker nej!! Samtidigt kan man inte leva i rädsla. För vad blir det för liv? 

Trots det hemska som hänt är man ändå stolt svensk. Att se denna medmänsklighet som faktiskt existerar!! 


Publicerad i Okategoriserad | Inga kommentarer


07
april

Efter regn…

Skrivet av den 07/4/17 - 14:54

…ja då kommer banne mig solsken!!! Så härligt!! Första gången i år i linne ute!Imorse efter lämning av barnen så fick jag skjuts till gymmet. Där vart det ett rehabpass och även axlar. Mina stackars axlar, usch. En historia för sig. Stela och värker. 


Mamma har varit här och hjälpt mig med städning. Så tacksam för det. Guld värt när ryggen inte orkar. 

Till veckan har jag familjen hemma och det blir ett test. Kommer inte bli lika mycket vila som när man är själv på dagarna. Så det blir en måttstock på vad jag orkar. 


Mina godingar! Strax påsklov för dom och det behöver de. De är så trötta! 

Trevlig helg på er! Pöss!

Publicerad i Okategoriserad | Inga kommentarer


05
april

Mer sömn åt folket!! 

Skrivet av den 05/4/17 - 10:24

Inatt har jag sovit som en prinsessa!! Åtta timmar och vaknade innan klockan ringde och Johannes kom in. Vilken skillnad det blir. Känns i hela kroppen och framförallt i huvudet. Om det kunde få va så jämt!!?? Och att man kom i säng i tid oxå!

Idag är ryggen värre och tanken på att enbart va hemma o vila slog mig…men med bra sömn så tog envisheten över o jag gick till gymmet ändå. 

Ett rätt ok pass men nog gjorde det ont ibland. Fick ställa mig upp mellan seten för att slippa pressa ihop ryggen. Så idag blir det värktabletter så jag fixar hämta barnen. 

Publicerad i Okategoriserad | Inga kommentarer
Mer inspirerande läsning: