Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En ”sån” dag….

På helgen ska man ju ha lugn o ro. Ta det lugnt o hämta sig till nästa jobbvecka. O jag verkligen hatar…hatar när helgerna blir mer stressiga än veckodagarna. 

Idag blev en sån dag. Vakna med huvudvärk gick upp o tog en tablett. Fick ligga en stund till innan ungarna skulle klättra. 

Va svårt ska det va att få sovmorgon? Vi måste ha barnvakt för att man ska få sova ut. 

Jag är sååå trött på ordet ”mamma” som ekat från morgon till kväll. Tankar på allt som behöver göras hemma står mig upp i halsen o stressen sätter sig som ett smäck. Har haft ett vidrigt tryck över bröstet hela dagen. Och med det i kroppen har jag haft noll tolerans o tålamod med ungarna. 

Fick iallafall upp alla äpplen från gräsmattan och avfallstunnan lukta jäst äppelvin. Kaffet efteråt smaka iallafall gott i solen. Och det där med att få nåt gjort. Det är fan ingen idé o påbörja nåt. Man hinner greja två minuter o sen ropas det mamma….Jag hoppas vid större makter på en bättre dag imorn. Och att skiten jag har i kroppen kan ge sig nångång. Behöver min ventil…älskade gymmet!! 
Kommentera


5 × = tjugo