Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vilken helg…

…ja den blev inte riktigt som man tänkt iallafall fredagen! 

På morgonen när vi gick upp tyckte jag inte att Johannes verka så pigg, ville inte äta frukost. Men han är väl trött tänkte jag o åkte o jobba ändå. 

Nångång efter 09 ringer telefon o där stod det ”dagis”…fatta direkt att det va nåt på tok. Johannes hade börjat gråta, ville inte leka o satt i knät o va inge pigg alls. Så det va ju bara o åka o hämta honom. 

Hemma bröt han ihop totalt och bara skrek. Många gånger aj,aj,aj!! Han ville inte sitta,ligga, det vred honom i smärtor och vår Lillfis han är tålig o gråter inte i första taget. 

Ringde svärmor till slut för att rådfråga och vi tog beslut att åka till akuten. Efter tagna prover så visade det normalt på allt o ingen feber. Så man kunde konstatera förstoppning. 

Så det blev att åka hem igen. Tänk va man hinner fundera mycket som förälder. Usch! Hemma efter nån timmes sömn kunde han äntligen gråtandes få ur sig lite bajs. 


Resten av dagen/kvällen spenderades på mig o i soffan. Sov till o från hela tiden o vägrade käka. På kvällen fick han feber.

Natten vart iallafall lugn! Och igår va han mycket piggare! På förmiddagen kom en kamrat till Jeppe hit o det lektes både ute o inne! Johannes hakade väl på litegrann men höll sig mest till mig. 


På eftermiddagen gick jag ner på stan för att fixa lite nytt till Johannes. Pyjamas slits flitigt. Ny höstjacka behövdes o även nya skor då han slitit ut de gamla. Såg även fina fodrade höstskor men fanns inte i rätt storlek. Och så vart det jeans med mudd i midjan. Passar Johannes mycket bättre! 


Så där kom presentkorten väl till pass perfekt! Det va skönt att även få en stund för sig själv när man inte kan träna, då får man hitta på annat! Särskilt efter persen i fredags! På eftermiddagen åkte vi till farfar/svärfar på mat! O kvällen spenderades i soffan med godis! 

När vi kom hem kände jag mig inte heller fräsch. Kolla tempen o visst feber igen! Jag blir galen!! Förra veckan feber. Denna vecka har jag haft huvudvärk o ont i halsen. Men ändå jobbat…nu feber igen. Less är bara förnamnet !!

Idag blir jag hemma o ska tvätta o fixa inför nästa vecka. Johannes mår bättre men äter dåligt, har inte bajsat mer o är trött o seg så vi blir nog hemma nån mer dag. Vill han ska bli lite mer ”normal” i magen innan han ska iväg igen. Har han dessutom haft rejält ont kanske det ”låser sig” på förskolan o så blir det problem direkt igen. 
Kommentera


två + = 11