Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Febertopp o träning. 

Klockan är 03.33…febern uppe i 40,1. ”Jag är inte trött mamma”. Kan förstå att han inte kan sova när han är varm som en kamin. Så nu har han fått en dubbel  Ipren och Alvedon…det enda som plockar ner såna här toppar. Han kollar paddan och jag funderar på när vi kan blunda igen och när detta vänder. Tredje natten nu med hög feber. Hmm eller är det andra? Blir vab imorn och samtal till dr om det inte är feberfritt. 


Det har ju blivit minimalt med träning denna vecka. Vilat frivilligt de första dagarna och sen blev det ju vab och sömnlöst. Men helgen har varit aktiv iallafall. Intervaller i fredags. Och igår på kvällen cykling en mil och hantlar på det! Alltid nåt! 


Jesper kom nyfiken ner till mig och va med på ett hörn! Jag hoppas intresset fortsätter när han blir större. Då får han följa med mig till gymmet! 
Kommentera


sex + 9 =