Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Det går framåt…

….men typ långsamt! Inatt fick vi sova lite bättre iallafall! Även om Johannes nångång under natten kom in till oss.

Imorse hade han 37,9 så helt klart en bättring. Sen har han pendlat under dagen, hostat, käkat dåligt men det går framåt. Inga toppar på 40 o det tackar jag för! 

Imorn kommer jag däremot ha två killar hemma. Jeppe har hostat ikväll och ungefär två timmar efter läggdags och det med hostmedicin i kroppen. Han hade även klagat över hals och mage till fröken idag talade han om o strax efter kom gubben o hämta hem honom. Så vem vet, de hade kanske ringt efter mig. 

Inge kul när det blir stafett mellan grabbarna. När den ena börjar bli bättre ja då blir den andre sjuk. Känner ni igen det? Har ni det oxå så? 

Själv fick jag till en träning hemma ikväll. Intervallpass på bandet 40 minuter! Riktigt skönt och riktigt svettigt. Avsluta med armhävningar och sit-ups. Hade ju tänkt gym imorse. Men med läget nu o brist på sömn så får man va glad om man får till nåt! Är ändå nöjd! De är ju inte sjuka i all evighet så gymmet finns kvar! Fick även hem dessa snygga tights idag som jag fyndat på nätet! På second hand! 


Nu säger jag natti här! En vet aldrig när man blir väckt eller får gå upp! 
Kommentera


9 − åtta =