Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Allt har sin förklaring…

Ja låt se…godissug,trött,svullen,dåligt humör,allmänt deppig, huvudvärk.Vad låter det som? Japp hej mens o pms på det. Det är så skönt o få nån förklaring! 

Sen jag började äta minipiller i somras så har jag nästan aldrig mens längre och humöret är mycket stabilare och jag mår sååå mycket bättre. Så när det blir såhär nångång då och då…då fattar jag inte vad det beror på. Min man säger att han fått en ny fru. Då kan ni ju tänka er skillnaden?! 

Så nu är det på med myskläder och bara va. Bara acceptera att det är såhär just nu.  Inga krav på nåt. Bara göra det man mår bäst av. Känner jag inte för träning nä då gör jag inte det. Vill jag äta snask ja då gör jag det. För detta är bara tillfälligt. Jag kommer igen!! O det är ju skönt o veta! 


Såhär gott käka vi igår. O tog faktiskt ett glas vin till! 


Älskar goda ostar och charkuterier!! 

Trevlig söndag på er!
Kommentera


× 4 = tjugo