Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Omotiverad!! 

För två veckor sen va jag trött som en urvriden disktrasa…varje dag. Fatta inte varför. Men träningen uteblev. 

Förra veckan vart jag sjuk med feber…vilket förklara (kanske) tröttheten veckan innan. 

Nu mår jag bättre. I lördags vart det ett kort gåpass på bandet. För att väcka kroppen till liv. Det kändes ok. Igår va jag till gymmet. Körde två varv cirkelträning o sen mer fokus på rygg. Och mage på slutet. Det kändes tungt. Inte direkt kul heller. Totalt konstigt för nån som älskar träning?! Va fan har hänt? 

Känner inte igen mig själv. En rejäl svacka! Vilket inte är bra. Kroppen behöver sin träning och jag vet ju hur viktigt det är för ryggen. Och det mentala har ju alltid behövt gymmet! Jag fattar ingenting! 

Hur fan ska man motivera sig att komma iväg? Känner man såhär är det lättare att välja soffan o sängen. 

Känslan av endorfiner efter passet kände jag dock igen och det va ju gött! 

Men vad gör man vid såna här tillfällen? Nya mål? Vad för mål isåfall? 

Jag får fundera….
Kommentera


sex + 8 =