Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Summa o gonatt! 

Vi kan väl summera dagen och säga att det vart en rätt stor hög med byxor som åkte i tvätten idag. Bra jobbat ändå även om endast en droppe kiss landade i pottan. Jag har fångat intresset! Pottan är ok! Kallingar är kul! Bara att fortsätta! 

Man kan även undra varför man blir så trött när man vabbar? Vi har ju gosat i soffan flertalet stunder idag. 

Vabben fortsätter även imorn. Kvällens temp va 38. Och snoret…ja det rinner. Han har slutat klagat på örat vilket är positivt! 


Själv anar jag nåt irriterande i halsen. Morr!! Men om jag ignorerar skiten och dricker min Ingefära så försvinner det magiskt bort…ok?! 

Ikväll (inatt) har även en av mina favoritserier premiär igen!! Och som man  längtat!!! Walking Dead!! Men att man själv skulle se ut som en zombie dagen efter att man kämpat sig vaken…det är det fan ingen som tar hänsyn till??!! (Jag tittar på söndag istället när reprisen går)

Nä hörrni..gonatt!! Inbillar mig även att ett tidigt pass på gymmet är aktuellt imorn! 

Ha ha…tillåt mig småle! 

Pöss ! 
Kommentera


fem × = 20