Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ordningen återställd! 

Igår blev Johannes feberfri! T.om snoret försvann…magiskt! Men han tog sig en tupplur när vi hämta Jeppe. Vilket väder det va igår. Blå himmel, solen sken och lagomt kallt! På vägen hem fick jag draghjälp! 


Så idag blev det åter jobb och rutiner! Mycket skönt! Men va trött man är hela tiden. När ska energin komma tebax egentligen? Fast samtidigt har jag besök av Johannes varje natt nu. Och han är varken tyst eller ligger still. Så man får ju hela tiden sömnen bruten. Fast egentligen borde man väl va van? 


Fan va skönt det ska bli med helg imorn! 

Puss o hej! 
Kommentera


åtta × 9 =