Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tack mamma!! 

Till vår barnfria helg igen… 

Vaknade pigg och utsövd på lördagen!!! Det kändes i hela kroppen att man fått sova ordentligt. Märklig och pirrig känsla i hela kroppen. Nånstans minns jag detta. Hur det faktiskt känns med sömn i kroppen. Redan klockan 08 va jag uppe. 

Efter frukost o nån kaffe o tjat med gubben en stund gick jag iväg till gymmet o rev av ett riktigt bra rygg och bicepspass!! När passet va klart gick jag ner på stan och besökte HM. Fick med mig både skjorta o smink med hem. 

Knatade hemåt för käk och dusch! 

Sen passade vi på och handla på Ica i lugn och ro. Och ärligt, det är ju skillnad utan barn. Går ju lite smidigare och man blir inte lika stressad. 

På kvällen fixa vi god middag och väntade in en kompis till mig! Kött, potatisgratäng o god sallad! Efter mello och ett antal vinglas så beställde vi taxi och drog på ”lokal”. ”Kupan” anordnade en 40+ kväll. De från 35 va välkomna på detta. Och skillnaden va total!! En mycket rolig kväll som avslutades med en isig vurpa precis innan jag skulle kliva innanför dörren, så typiskt. Men snö på is…förrädiskt! 

”Dagen efter”…kändes helt ok. Lite trött och lite huvudvärk. Men helt klart värt. När man är ute ca två gånger/år. 

Tack bästa mamma för barnvakten!! Det gjorde verkligen under!! Och det kommer hända igen! 
Kommentera


− fyra = 4