Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Det här med kläder…

När man får barn, då vet man eller så blir man väldigt snabbt varse om att det går åt kläder! Och ju äldre de blir, desto mer slits det. 

Johannes har ju ärvt massor av Jeppe. Men nu när han närmar sig fyra så har jag märkt att vissa plagg/skor måste köpas ändå. Och det är ju helt ok! De måste ha utrustning så de kan leka! 

Men nåt som faktiskt retar mig…även om det är en piss i havet…är att när man märker vantar i detta fall. Man märker o skriver namnet i vanten. Man skriver även namnet vanten. Helt läsligt. Då hittar man en vante i ”vems lådan” på skolan?! Den andre är borta. Sen kan ju Jeppe själv slarvat bort den. Men va fan?? När man märker tydligt?! Kan tycka det är irriterande. 

Så idag köpte jag turkosblå! Inte svarta. Hade det funnits nån riktig skrikig färg hade jag satsat på det. Såna som syns. Och det kommer jag fortsätta med. 

Hitta även nya fodrade stövlar till Johannes då arvestövlarna gjort sitt. De gamla får funka som extra! 


Undra va mycket pengar man lägger på kläder under ett år? Jag vill fan inte veta! Och då fyndar jag även en del på nätet second hand. 

Nu får ni ha en mysig kväll! Själv är jag glad över en lugn kväll hemma och både chips med dipp väntar o godis !!
Kommentera


1 × fyra =