Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Bye bye hellweek!! 

Den där magsjukan jag fruktade ni vet?! Att barnen skulle bli sjuka? Vem blev boven i dramat? Jo jag minsann! Förr förra veckan jobbade jag på ett ställe där det ”gick” rejält med magsjuka. Dagen efter på kvällen börja jag må illa. Tog en dusch och det gick över?! Sen kom fredagen…mådde ok på morgonen så gick o jobba men började må ”konstigt” på eftermiddagen. 

På kvällen gick jag upp o la mig redan vid 19 o mådde så illa. Sen tog det inte lång stund innan jag fick springa. Kräktes som en räv! Och inte nog med det. Fick sitta på toa med en hink. Var tioende minut…till 00 på natten…sen lugna det sig till 20-30 minut fram till 02. 

Tömde mig totalt på 3,5 kg. Ren vätska såklart så det går man ju upp igen. Men fyyy fan vilket helvete. Kunde inte ens behålla vatten. Så hej till vinterkräkan! 

 


Minns inte när magen va så platt sist. 

Nu börja alltså nedräkning. Det finns ju ”vanlig” magsjuka o så finns det här. Och mycket riktigt…på klockan…24-48 timmar senare då vart Jeppe smittad. Efter han, japp då va det Johannes tur. Helt otroligt så klara sig gubben. Och seriöst…dessa 48 timmar?! Jag höll på i tre dagar totalt. Jag kunde äta normalt utan magvärk på fredagen efter. Inte två dygn utan fem dygn senare. 

Så nu är jag glad att denna vecka är över. Tyvärr har killarna nu blivit förkylda istället. Så jag hoppas det inte förvärras. Jag känner av halsen så nåt har vi. Men nu hoppas jag det dröjer till nästa vab! 
Kommentera


7 − ett =