Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Konstigt!! 

Här ligger jag i soffan. Kollar på Let’s Dance o tuggar godis! Helt själv! Det är tyst o konstigt! Gubben jobbar. Killarna är hos mamma o kommer hem på söndag. Även om jag ser fram emot sovmorgon i två dagar så vänjer jag mig aldrig vid tystnaden och ett tomt pojkrum. 

Och vad görs då i helgen? Jo jag ska ta det lugnt, göra det jag vill. Ryggen gör ont igen och jag har ett bakslag. 

Men jag ska ändå ut o greja lite i trädgården, vägrar sitta inne om det är fint väder! Ska passa på o plugga oxå. Träning vore trevligt…men efter magsjuka kom förkylning med allt va det innebär. Kanske nån promenad om ryggen orkar. 


Blir nog en bra helg…solen ska ju skina! 
Kommentera


+ tre = 4