Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Perfekt lördag!! 

Att vakna med sovmorgon i kroppen 8.30 alltså den känslan!! Obeskrivligt!! Att sitta o äta frukost ifred utan att lösa konflikter eller att nån ropar mamma, att titta på Nyhetsmorgon i lugn och ro…jaa vilken känsla!! 


Barnens natt hos mamma hade varit ok. Jeppe hade sovit bra. Johannes hade snurrat runt en del o pratat i sömnen. Mina godingar! 

Efter frukost satt jag o fundera på vad jag ville ha ut av dagen. Så jag gjorde en lista på saker som jag tänkt mig. Och nu när dagen snart är slut kan jag inte va annat än nöjd. 

Jag har rensat kläder och börjat plocka fram 110/116 till Johannes. Kollat över vårkläder. Tvättat! Organiserat om. Väntat på solen som alla väderprognoser visade men till slut så gav jag upp och gick ut o fixade ändå. Tog ut möbler o sen tog jag bort gamla buskar. 
Hade sett fram emot en kaffe i solen men det blev i skuggan istället. Men när jag väl satt där valde solen titta fram en stund. På kvällen tog jag tag i pluggandet. 


Nu när snön o halkan är väck så är det läge o börja övningsköra igen. Känner mig taggad att ta tag i det här nu. 

Imorn väntar sovmorgon igen! Känns väldigt skönt! 

Och man kan väl konstatera att man får mycket mera gjort när man får ”jobba” ifred! Stor skillnad, går ju inte att jämföra! Men tystnaden är nåt jag ändå aldrig vänjer mig vid. Och även om det är skönt att få rå om sig själv så saknar jag mina troll! Men imorn kommer de hem igen!! 

Men tack för idag lördag!!
Kommentera


× 1 = sju