Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Bakslag! 

Förra veckan kände jag av ryggen rejält men bet ihop. Va glad över helgen och att få lite barnledigt. Tyckte jag hade lagomt med aktivitet o vila. Tyckte inte jag gjorde för mycket. Kanske borde ha hoppat över att sparka boll o busat med Johannes i söndags. Lätt o va efterklok. 

Räckte o jobba igår. Redan vid lunch hade jag nervkänningar i båda benen som vandrade ner i fötterna. Usch! Kämpade på och när kvällen kom gjorde det ont att t.om sitta. 

Så efter att ha ”vägt” vad jag vinner på o vad som är bäst så drar jag i handbromsen nu! Innan jag ligger helt. För det vinner jag inte ett skit på. Man blir lite rädd oxå. Att hamna i samma situation som jag va i 2015. 

Jävla rygg och jävla diskbråck!!! Nu blir jag hemma en vecka. Ska göra sjukgymnastövningar o vila. Allt lagomt. Hade gärna gymmat. Men har en förkylning som hänger kvar tyvärr. 

Detta hade jag ju inte tänkt att få nu till våren. En sak är säker…ingen tackar en när orken är slut. Så nu tänker jag på mig själv. 
Kommentera


− sex = 3