Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Trasig och tuttchock! 

I torsdags gick jag till läkaren. Jag är ”glad” att jag ringde o bokade tid! För jag är verkligen inte i form! 

Läkaren konstaterade problem/värk i rygg diskbråcket. Det som dock oroar mig är att det verkar sitta högre upp nu. Har jag alltså fått ett till?! Men läkaren tyckte inte att det va läge för ny MR. Utan vi avvaktar. Sen när han kollat på mig trycker han till på låret o frågar om det gör ont? Öhhh ja, det gjorde skitont. Inflammation i lårmuskeln. Tryckte till över bröstet på mig, svinont där med, en inflammation till. Och stela axlar. De är som hårda tennisbollar. Jag fattar inte hur han kunde se detta?! Men äldre, även pensionerad, har väl sett det mesta?! Så i första läget nu är jag sjukskriven ca tre veckor. Ska träna och kontakta sjukgymnast. 

Så det känns ju skit, att kroppen är i sååå risigt skick. Sämre än jag trodde! 

Och alltså…nog för att han va gammal o erfaren. Men att gå ut innan patienten klätt på sig o lämna dörren öppen känns inte helt ok. Där stod jag i BH med ett väntrum som stirrade rätt in! Jo men tjena!!! Tur jag hade BH på mig då. Såååå vissa saker gör de äldre inte bättre!! Fyyy fan!! Ja ja… får väl bjussa på det då. 

Nu vill jag bara bli bra igen! Och jag är ju lagomt rädd att det ska bli värre. Tänk om detta bara är början? 
Kommentera


− fyra = 2