Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Makabert o overkligt! 

I fredags när jag slängde ett öga på Facebook o läser ett inlägg som lyder…”jag är ok, jag är i säkerhet”….då fick jag en klump i magen och en konstig känsla i bröstet. Klockan va något över tre. 

Något sa mig att kolla på tv:n. Och jag kunde inte tro mina ögon. Attack i Sverige. Terrorattack? Bara ordet smakar avsky i munnen. Jag höjde volymen och vart sittande kvar o titta. Kunde inte förstå. 

Sen när man förstod vad som hänt…då börja tankarna vandra. Va det nån mer där jag kände? Iskall känsla i bröstet. Kollade av Facebook igen och vart lättad. 

Tänkte faktiskt när det small i London för några veckor sen att nu är det äckligt nära. När smäller det här? Men samtidigt slår man tanken ifrån sig. Trygga Sverige? Inte här? Men jo. Nu är det verklighet. 

Jag tycker det är vidrigt! Hur ska man kunna slappna av? Tanken på att ta med barnen på semester till en större stad? Hela min kropp skriker nej!! Samtidigt kan man inte leva i rädsla. För vad blir det för liv? 

Trots det hemska som hänt är man ändå stolt svensk. Att se denna medmänsklighet som faktiskt existerar!! 

Kommentera


sju − 6 =