Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

På riktigt? 

Fyra dagar nu med hög feber.  Började i onsdags och Johannes har haft över 39 varje dag. Inatt toppade han med 40,4. I med Ipren o Alvedon o av med pyjamasbyxor. Han va som ett element. Sen låg jag o kollade honom. Tycker det är så otäckt med hög feber. Vid 02 hade han svalnat av och jag kände mig lugnare. 

Ringde iallafall vårdcentralen och fick en tid vid 10. Crp va högt men sen vägra han öppna mun. Det va bara ett rakt streck och sura ögon som stirra på doktorn. Han fick iallafall känna på halsen. Och det kunde konstateras att det va där infektionen kom ifrån. Så vi åkte därifrån med penicillin. 

Och även med orden…”det är bra om han får va hemma från förskolan nu”. Ja självklart sa jag. Han får äta upp kuren innan han går tebax. 

Alltså på riktigt??? Ska läkare behöva säga så till föräldrar? Förstå mig rätt! Jag är FÖR det!! Tycker det är bra. I mitt yrke ser jag alldeles för många barn som skulle behöva va hemma för de faktiskt är sjuka o inte orkar. 

Mina barn får alltid va hemma när de är sjuka. För mig är det en självklarhet. De är små en gång i livet. Nåt jävla föräldraansvar får man allt ta! 
Kommentera


åtta × 6 =