Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Påsk 2017! 

Än så länge har påsk inneburit att umgås med nära o kära. Äta massa gott, för mycket godis! Inte en enda påskkärring har vi haft besök av. Vi har visserligen inte vart hemma heller. Men man behöver banne mig detox! 

Jobbiga nätter har vi haft/har med höga febertoppar. Snön har kommit tebax och det jublas det inte över. 

Men bortser man från feber o snö så har påsken varit bra. Ryggen har gjort ont till o från men det är bara o gilla läget. Träningen har gått bra i veckan. Men ser fram emot att träffa sjukgymnasten nästa vecka o se va vi ska hitta på. 

Hoppas ni har/haft en bra påsk! 

Kommentera


6 × = tjugo fyra