Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ridå….

Igår när jag kom hem från sjukgymnasten så va jag rejält mörbultad. Hade ont överallt. Så det blev direkt viloläge. 
Det är iallafall samma diskbråck som spökar igen. För lite tid för träning,återhämtning och sömn. Min kropp har sparkat bakut totalt. Förutom diskbråcket har jag rejäla problem med axlarna. Enligt sjukgymnasten är jag hård som sten. Det värsta hon sett. Ena sidan ser ut att sitta ihop med örsnibben. Jag fick behandling med nålar som hon satte rätt i musklerna.Knådade och så tryckte hon till rejält på flera ställen. Det knakade i ryggen! 

Efter detta hade jag ont hela dagen o blev trött. 

Vi ska ses på måndag igen. Gå igenom träning. Den kommer se helt annorlunda ut. Glömma hantlar över huvudet. Och det blir väldigt lätta vikter. För att få igång blodcirkulationen igen. Nu är jag så dålig så  min kropp fixar inga tunga vikter. 

Snacka om att få ställa om sig mentalt. Men jag har gjort det förr…jag kan göra det igen. 

Så lätt träning och vila. Hellre ligga än sitta. 

Läkaren lyssnade på allt när jag prata med honom på eftermiddagen så det blev fortsatt sjukskrivning. Det behövs för att detta ska lyckas.

Upp till kamp…igen! 

 
Kommentera


ett + 1 =