Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Helgen…

…den kom och den gick. I fredags va jag så trött så nån annan fick fixa käket…McDonalds tack för att ni finns för trötta morsor! Ibland är det ok! I lördags kom gubbens bröder med respektive och dessutom farbror med tjej för att grilla o umgås. Första grillen!! Hur gott?! Helt makalöst!! Blir mycket grill i sommar!! 

Lite träning har även hunnits med och tyvärr lite för lite vila. Blir så när man inte är själv hemma. Så igår på kvällen så la jag mig på soffan. Är nöjd över att jag ändå kan acceptera nu att det är ok. Gör det ont och vila behövs…ja då vilar man o skiter i allt annat. 
Igår va det fotboll och kalas för Jeppes del och Johannes kämpar vidare med sin medicin. Snart är kuren klar! Idag väntar en träff med sjukgymnasten igen och jag har en hel del med frågor. Lite osäker på hur träningen ska läggas upp. Men det löser sig! 

Ha en bra vecka! Pöss!
Kommentera


6 − = fem