Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register
11
maj

Vad hände?! 

Skrivet av den 11/5/17 - 23:04

På samma dag…Lillfis går med på att klippa/raka håret?! Hans eget förslag!!

Dessutom kiss på pottan?! 

Herregud…det va IDAG man skulle köpa trisslott?! 
Wow vilken dag Johannes!!

Publicerad i Okategoriserade | Inga kommentarer


02
maj

Tvära kast…

Skrivet av den 02/5/17 - 21:36

Från vinterskor ner i sandaler…ja det är väl typiskt Sverige? 

Men nu klagar vi inte utan njuter!

Publicerad i Okategoriserade | Inga kommentarer


01
maj

Valborg utan eld! 

Skrivet av den 01/5/17 - 9:47

Igår började dagen på gymmet efter en lugn start. Frukost i lugn och ro o kaffe i soffan. 

Rehabövningar på bål och bröst blev det. Och crosstrainer 20 minuter 


 Vi följde med o kollade när Jeppe tränade fotboll. Det kändes för ryggen däremot. Sitta på träbänk en timme är ingen hit. Så fick ställa mig upp stundtals o kolla. Men va duktiga de va!! 


Efter fotboll drog vi till svärfar/farfar för käk. Och efter det hade vi tänkt att kolla på nån brasa. Men barnen va så trötta redan vi 17 hemma så vi stanna allt i soffan. 


Mmm godis ä gott! Ibland så bara skiter man i kalorierna! 

Senare på kvällen upptäckte jag mitt sällskap i sängen…gubben han stanna på soffan…

Publicerad i Okategoriserade | Inga kommentarer


29
april

Köpa triss? 

Skrivet av den 29/4/17 - 7:45

När den här killen vaknar vid 04.30 o ropar att han vill upp. Man ger tutten o säger nej…går ut från rummet.

Man väntar spänt. Det blir tyst!! Somnar om och vaknar strax innan 07!! 

Det är den dagen man satsar på en triss!!

Publicerad i Okategoriserade | Inga kommentarer


28
april

Fredag…

Skrivet av den 28/4/17 - 23:15

…och helt slut! Ja hur är det möjligt? Men det har varit en hektisk vecka med både möten och träning. Känner inte att jag fått maxat ut det jag behöver. Så summan av denna vecka…en riktigt dålig ryggvecka. 

Och en liten sanning som satt som en käftsmäll fick jag av sjukgymnasten. Men det kan vi ta i ett annat inlägg. 

Ser fram emot en ”långhelg” nu. Inga direkta klockslag som ska passas känns såå skönt. Imorn väntar mys i soffan o kaffe till Barnkanalen! Ser jag fram emot. Och imorn är det dessutom vilodag från gym! 

Publicerad i Okategoriserade | Inga kommentarer


24
april

Helgen…

Skrivet av den 24/4/17 - 8:48

…den kom och den gick. I fredags va jag så trött så nån annan fick fixa käket…McDonalds tack för att ni finns för trötta morsor! Ibland är det ok! I lördags kom gubbens bröder med respektive och dessutom farbror med tjej för att grilla o umgås. Första grillen!! Hur gott?! Helt makalöst!! Blir mycket grill i sommar!! 

Lite träning har även hunnits med och tyvärr lite för lite vila. Blir så när man inte är själv hemma. Så igår på kvällen så la jag mig på soffan. Är nöjd över att jag ändå kan acceptera nu att det är ok. Gör det ont och vila behövs…ja då vilar man o skiter i allt annat. 
Igår va det fotboll och kalas för Jeppes del och Johannes kämpar vidare med sin medicin. Snart är kuren klar! Idag väntar en träff med sjukgymnasten igen och jag har en hel del med frågor. Lite osäker på hur träningen ska läggas upp. Men det löser sig! 

Ha en bra vecka! Pöss!

Publicerad i Okategoriserade | Inga kommentarer


21
april

Ridå….

Skrivet av den 21/4/17 - 10:50

Igår när jag kom hem från sjukgymnasten så va jag rejält mörbultad. Hade ont överallt. Så det blev direkt viloläge. 
Det är iallafall samma diskbråck som spökar igen. För lite tid för träning,återhämtning och sömn. Min kropp har sparkat bakut totalt. Förutom diskbråcket har jag rejäla problem med axlarna. Enligt sjukgymnasten är jag hård som sten. Det värsta hon sett. Ena sidan ser ut att sitta ihop med örsnibben. Jag fick behandling med nålar som hon satte rätt i musklerna.Knådade och så tryckte hon till rejält på flera ställen. Det knakade i ryggen! 

Efter detta hade jag ont hela dagen o blev trött. 

Vi ska ses på måndag igen. Gå igenom träning. Den kommer se helt annorlunda ut. Glömma hantlar över huvudet. Och det blir väldigt lätta vikter. För att få igång blodcirkulationen igen. Nu är jag så dålig så  min kropp fixar inga tunga vikter. 

Snacka om att få ställa om sig mentalt. Men jag har gjort det förr…jag kan göra det igen. 

Så lätt träning och vila. Hellre ligga än sitta. 

Läkaren lyssnade på allt när jag prata med honom på eftermiddagen så det blev fortsatt sjukskrivning. Det behövs för att detta ska lyckas.

Upp till kamp…igen! 

 

Publicerad i Okategoriserade | Inga kommentarer


21
april

Gillar klipp!!

Skrivet av den 21/4/17 - 10:04

Detta fynda jag för ett tag sen på HM! På nätet! Såklart syskonmatch oxå! Ökat på en storlek för båda killarna! De växer rejält!!

Jeppe hade ökat över 5 cm på mindre än ett år! Inte konstigt han klagar på växtvärk ibland! 

Men detta alltså för 99:- /set! Kanon det HM! 


Själv gjorde jag ett klipp på nätet. Second hand! En tröja från Better Bodies i nyskick! Man tackar!! 

Publicerad i Okategoriserade | Inga kommentarer


16
april

Påsk 2017! 

Skrivet av den 16/4/17 - 12:04

Än så länge har påsk inneburit att umgås med nära o kära. Äta massa gott, för mycket godis! Inte en enda påskkärring har vi haft besök av. Vi har visserligen inte vart hemma heller. Men man behöver banne mig detox! 

Jobbiga nätter har vi haft/har med höga febertoppar. Snön har kommit tebax och det jublas det inte över. 

Men bortser man från feber o snö så har påsken varit bra. Ryggen har gjort ont till o från men det är bara o gilla läget. Träningen har gått bra i veckan. Men ser fram emot att träffa sjukgymnasten nästa vecka o se va vi ska hitta på. 

Hoppas ni har/haft en bra påsk! 


Publicerad i Okategoriserade | Inga kommentarer


15
april

På riktigt? 

Skrivet av den 15/4/17 - 16:20

Fyra dagar nu med hög feber.  Började i onsdags och Johannes har haft över 39 varje dag. Inatt toppade han med 40,4. I med Ipren o Alvedon o av med pyjamasbyxor. Han va som ett element. Sen låg jag o kollade honom. Tycker det är så otäckt med hög feber. Vid 02 hade han svalnat av och jag kände mig lugnare. 

Ringde iallafall vårdcentralen och fick en tid vid 10. Crp va högt men sen vägra han öppna mun. Det va bara ett rakt streck och sura ögon som stirra på doktorn. Han fick iallafall känna på halsen. Och det kunde konstateras att det va där infektionen kom ifrån. Så vi åkte därifrån med penicillin. 

Och även med orden…”det är bra om han får va hemma från förskolan nu”. Ja självklart sa jag. Han får äta upp kuren innan han går tebax. 

Alltså på riktigt??? Ska läkare behöva säga så till föräldrar? Förstå mig rätt! Jag är FÖR det!! Tycker det är bra. I mitt yrke ser jag alldeles för många barn som skulle behöva va hemma för de faktiskt är sjuka o inte orkar. 

Mina barn får alltid va hemma när de är sjuka. För mig är det en självklarhet. De är små en gång i livet. Nåt jävla föräldraansvar får man allt ta! 

Publicerad i Okategoriserade | Inga kommentarer