Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Andra delen om dagen jag plusade

När jag kom hem från min biltur så kände jag mig riktigt underlig, Jag bar på en stor hemlighet som INGEN annan visste. Jag visste inte riktigt om jag skulle vara glad eller mest orolig inför vad det här skulle kunna komma att innebära. Hur som helst så var den där lilla texten på gravtestets display något av det häftigaste jag varit med om. Jag vet att det är jättekonstigt men jag har känt i flera år att det här inte skulle kunna hända mig. Jag har velat ha barn så länge jag kan minnas och rädslan för att inte kunna få några har varit ständigt närvarande. Inte minst efter 2016, då jag fick cellförändringar och behövde göra en konisering (ta bort en bit av livmoderhalstappen). Men nu hade det hänt och känslorna som kom över mig var inte alls den eufori som jag hade trott att jag skulle känna den dagen jag blev gravid.

Passande nog så hade min bror ett allvarligt samtal med mig den här dagen. Han frågade mig om min sambo verkligen är mannen i mitt liv, han beskrev hur jag förändrats och frågade mig om jag verkligen var lycklig! Är det här killen du vill ska bli pappa till dina barn?! På riktigt syrran?!

Då brast det för mig och jag förklarade att det kanske va just han som skulle bli pappa  till mitt barn för i detta nu så fanns det ett embryo i min mage.

VA?! Utbrast min bror med ett stort leende! Det är ju helt underbart, du kommer bli världens bästa mamma och jag ska få bli morbror!

Ingen annan fick veta den helgen och jag drack alkoholfria drinkar hela kvällen.

Tänk om det faktiskt skulle bli såhär! Tänk om jag skulle få bli mamma! Tänk om jag skulle få en så fantastisk gåva, att få bli mamma till ett barn.
Kommentera


× två = 4