Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tävlingsdags!

2011-11-14 @ 10:15

Nu är den här! Tävlingen som jag utlovat :-)

I samarbete med MyKidoo (<–LÄNK) så utlyser jag en tävling där man kan vinna ett hemligt plagg värt 200- 250 kronor! Ni får välja storlek och kön.

Tävlingen startar nu och pågår tills på söndag den 20 november kl. 12.00. På måndag meddelar jag vinnaren på mail (så glöm inte att skriva er mailadress!) och här i bloggen.

MyKidoo är ett ekologiskt klädesmärke. ”MyKidoo tänker på barnens bästa och på miljön. Merparten av vår kollektion är gjord av ekologisk bomull och är Öko-Tex certifierade enligt standard 100, klass 1.”
MyKidoo drivs numera av Johanna och Peter från Bräcke Gård i Tanum. ”Som föräldrar känner vi att det är viktigt att de produkter man köper till sina barn är testade och håller hög kvalité samt gynnar barnens utveckling. Det är en bonus om de dessutom har snygg design.” (All information hämtad från MyKidoos hemsida)

tävling3

För att vara med och tävla ska man:

* Skriv om och dela med sig av tävlingen i sin blogg (ni får gärna låna min bild).
Har man ingen blogg kan man dela länken till detta inlägget på sin facebook! (Glöm inte att skriva länken till ert bidrag i en kommentar i detta inlägg)

* Gilla MyKidoo på facebook (<– Länk)

* Välj ut ett favoritplagg på MyKidoo, som ni också skriver (eller länkar till) i kommentaren i detta inlägg!

Har ni inte facebook så berätta om tävlingen för minst 3 vänner via mail.
Vinnaren dras helt slumpmässigt med random.org! Glöm inte att skriva namn och mailadress i kommentaren så jag kan kontakta dig om du vinner! :-)

Tjingeling!38 kommentarer på inlägget “Tävlingsdags!”

Kommentera