Add Comment Register

Vårt nya boende…

tisdag 3 april 2012 kl 13:18

Vårt nya boende…

Vi bode ju inne i centrala Stockholm tidigare i en två på 58 kvadrat. Funkade super bra enda tills Max börja få alldeles för mycket saker. Är glad att jag hade nästan hela Max första år inne i stan. Mysigt och kunna gå runt på stan och fika med vänner. Men nu när han börjar röra sig allt mer funkar det ju inte i längden. Man va rädd att han skulle slå sig hela tiden mot alla hörn. O så ville vi ju att han ska kunna ha lite plats och röra sig på.

För ett år sedan ställde vi oss i kö för ett nybygge , radhus på 144 kvm.
I februari i år fick vi nycklarna och nu håller vi på och installera oss för fullt. Kan ju säga att det saknas en del möbler… hahaha…
Men vi har köpt mycket nytt , fast det fattas endel fortfarande.
Älskar att allt är så nytt. Vi har fått va med och välja allt från golv till tak. Super kul!

Hade lite svårt eller mycket svårt i början att jag hade lämnat stan. Alla affärer , hus, bilar, folk, fik och restauranger. Har ju bott inne i stan i ca 10 år. Men det va ju från allt de jag ville komma bort från oxå. Kunna andas luft!! Slippa trängas, slippa avgaser, slippa alla sirener, slippa alla sura människor som tycker att man är i vägen med vagnen.
Så vill jag ju att Max ska få en uppväxt på ”landet”. Kunna springa ut själv, kunna cykla själv…
Och min dröm har ju vart min lilla gräsplätt, så jag kan sola utan att behöva ta mig till någon park utan att behöva packa med mig halva hemmet. Kunna så mina egna grönsaker =)

Men jag kommer ju att sakna stan lite ändå, men jag jobbar ju i stan så jag får ju ändå besöka den nästan varje dag när jag väl börjar jobba. =)
Och igentligen så bor vi ju inte sååå långt bort som det låter, bara två mil i från city… hahaa..

Skriv ett svar


tre + = 10