Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Tbx i blogg världen

2012-03-07 @ 08:33

Har haft ett långt uppehåll men är nu tillbaka. Tiden o orken har inte riktigt funnits. Jag tycker bara mitt liv består av plugg just nu. Vet att det bara är endast TRE månader kvar tills jag tar min examen. Men jag har insett att klockan tickar 2 min framåt för att sedan gå 1 minut bakåt. Men jag vet att klarar jag dessa arbeten som just nu är galet många så kommer jag vara mäkta stolt över mig själv. Jag har märkt att under min studiethe har jag låtit mig vara stolt över mina prestationer. Det är ETT mycket stort steg för mig.

Det jag saknar i allt plugg är tiden med min älskade familj o även mina fina vänner. Men så fort jag får lite tid över så försöker jag släppa allt som har med skolan att göra o bara njuta.
I helgen ska jag få lite blogginspiration då jag ska på loppi^s blogg Event på café opera. Hoppas på många råd o tips.  Jag blir lite avundsjuk på många som har en fin o inspirerande blogg. Därför passar det utmärkt att få en skjuts på vägen av de människor som kan detta med att blogga.
Ska DU dit?

jägarna 2

2011-12-27 @ 00:54

nu har vi kollat på jägarna 2. riktigt bra faktiskt. har hört så delade meningar om den filmen.
har Du sett den? vad tyckte du?

tänk att klockan alltid springer iväg varje kväll kommer jag sent i säng, men det är härligt att ha egentid tillsammans med min älskade sambo. det kan bli lite lite av sådan tid så bäst att passa på när tillfälle ges.
imorgon blir det äntligen lite reashopping, jag vill lova att det kliar i mina fingrar. snacka om att ha ett beroende. ska besöka polarn & pyret har hört att deras rea ska vara bra i år.
Dax att sova nu,barnen kommer väl upp vid 8 tiden imorgon o då gäller det att vara utvilad.
sov gott!

rea shopping?

2011-12-26 @ 08:58

nu är julen över för det här året eller ja inte direkt över förresten. vi har 2 firanden kvar. ett idag hos barnens farfar o om 2 dagar åker vi hem till min släkt för det sista firandet. vi stannar kvar där och firar nyår oxå,ska bli mysigt att få fira nyår med min älskade syster.

idag hoppas jag på lite mellandagsrea på väg till barnens farfar men känner jag min sambo rätt så blir det inget då han avskyr köer. får istället passa på imorgon då jag o en vän ska gå på bio o äta något gott. utan våra barn o män. lite egentid helt enkelt. mys.

ha nu en underbar dag o ta hand om varandra

förväntansfulla barn

2011-12-23 @ 21:30

barnen sitter framför tvn de halvsover men vill inte erkänna att de är trötta när jag frågar om vi ska lägga oss. så de får sitta uppe en stund till. de har säkert mycket pirr i magen inför morgondagen.
jag hoppas detta inlägg kommer
med på bloggen. det är första gången jag bloggar från min mobil. tänk vad smidigt det skulle vara om det funkar.
ha nu ett toppen kväll

tävlar om en matkasse från MATHEM.se

2011-12-16 @ 13:32

”Jag tävlar om en matkasse från MatHem i samarbete med Bloggfamiljen

matbutik-MatHem-seDet skulle vara underbart att få vinna en matkasse från MATHEM. Tänk vad med tid jag skulle spara och istäälet lägga den tiden på min underbara familj.

Vi skulle kunna göra alla dom där roliga sakerna som barnen ofta frågor om, men som tyvärr måste prioriteras bort.

Jag skulle låta barnen vara med och bestämma om vad vi skulle hitta på. Jag skulle utan tvivel tro att de skulle räkna upp bla badhuset, leklandet, mys i soffan, läsa böcker tillsammans och våran stora önskan att kunna busa i snön tillsammans när den behagar komma.

Ser framemot mumsiga middag som MATHEM har komponerat ihop

En bloggpost som innehåller nötkräm

2011-12-16 @ 13:16

Den här bloggposten innehåller nötkräm

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Barn-och-notkram

Har du oxå en blogg. Blogga om detta du med så sprider vi budskapet.

Tävlingen avgjord

2011-12-08 @ 21:57

Hej alla härliga bloggvänner  som varit inne och tävlat om 2 biljetter till Disney on ice i Globen. Tack för att ni var med och tävlade, håll utkik i bloggen snart kommer det fler tävlingar.

Jag har funderat fram och tillbaka hur jag ska göra för att utse en vinnare. det jag kommit fram till är att använda en slumpgenerator. Så jag började helt enkelt att räkna alla kommentarer som kommit in och gav den kommentaren som kom in först nr 1 och så vidare upp till nr 12

1.Sandra Villemo

2. Marika P

3. tatyana

4.lina lindström

5.Mathilda

6.missnj

7.jenny Lundqvist

8.Grannen Lotta

9.Annica

10.Lina S

11.Studentprinsessan

12.Jeanetteoch den blivande vinnaren är:

True Random Number Generator

7Powered by RANDOM.ORG

Alltså nr 7

JENNY LUNDQVIST

Stort Grattis till dig!!!!!!!!

Jennys motivering lyder:

Åh herreminskapare! Kevin skulle svimma kände jag när jag läste om showen..
Självklart gör jag vad jag kan för att han ska få uppleva något så häftigt. Mammas lilla skrutt. Skulle vara helt fantastiskt att få möjligheten att ge honom något sånt här. Julen blir ju inte direkt superflashig i övrigt med nuvarande inkomst liksom.

Jag hållet tummarna så hårt det bara är möjligt!!

Kram kram

ps när jag laddar upp inlägget vill generatorn lägga sig på 1-100. men jag hade den inställd på 1-12 när jag slumpade fram numret. Vill bara förtydliga detta så det inte blir något missförståndlösa tänder

2011-12-07 @ 22:51

Idag kände min 6 åriga son till sin stora förtjusning att han hade 2 lösa tänder. om han har väntat på denna dag. Han är så STOLT och hans mamma med för den delen, så om någon vecka kommer säkert tandfeén på besök.

__________________________________________________


har vunnit en tävling hos minbebisbok.se

2011-12-06 @ 14:51

Jag deltog i en tävling på FB. det var BarnNet som i samarbete med minbebisbok lottade ut olika priser. Jag hade turen att vinna en prenumeration hos dom att under 24 månader skriva om barnet och lägga upp bilder och dyl. Det som är bra är att man kan spara ner materialet och printa ut det och det bästa av allt är att du kan få allt material tryckt tillen  bok tryckt till en bok. Smart tycker jag som aldrig framkallar bilder eller får till det att skriva i en sån där fylla-i-bok . Nu kan jag enkelt fixa det på internet :)

 De har även  fina namn/födelsetavlor som man kan beställa.

Om Du går in på deras hemsida kan man prova på gratis under 2 veckor NyasateLoggan

 

 

 

 

 

Längtar efter sol och värme, men får snällt stanna hemma med pluggandet

2011-12-06 @ 11:36

Oj vad jag längtar efter sol och värme när jag sitter och tittar ut på vår tråkigt grå tomtBild 2011-12-06 kl. 11.10

Jag skulle absolut kunna tänka mig att åka till solen & värmen, ungefär vi den här tiden förra året så var jag med min älskade familj till fantastiska Dubai, wow vilken upplevelse det var. att ligga på den varma stranden och titta upp på den höra skyskraporna, snacka om kontraster.


IMG_0977 UNDERBARA DUBAI

IMG_0975

——————————————-

Men tyvärr så vet jag att detta inte skulle funka, att resa alltså. Jag har en alldeles för stor hög med plugg som behöver göras klar innan juluppehållet, sen när vårterminen drar igång igen så väntas det ännu mer plugg för att sen i juni ta EXAMEN, det är stort det.

Nu ropar pluggböckerna!!!

Over and out för denna gång

Vill återigen påminna om att vinna 2 biljetter till Disney on ice sista chansen på onsdag. tyvärr funkar det inte att länka till tävlingen, ja jag ska erkänna att det är personen bakom tangentbordet som fortfarande är nybörjare, haha. men jag lär mig med tiden