Lena här 22 år gammal från Stockholm. Blivande mamma till min underbara son som kommer heta Zakaria. Zakaria är beräknad 30/8-2018. Om ni läser min blogg kommer ni kunna följa min resa, och vad som händer i min vardag; t.ex. träning/hälsa & mode & hur jag jobbar på mitt företag på sidan av medans jag är gravid. Mina dagar förgylls av min älskade son & såklart min underbara man!❤️❤️

Annons
Add Comment Register

Babyshower 17/6-2018

ASVQ6450 DXCE1206 KWBF1158 DSXQ3120 KGFX3735

💙 B A B Y S H O W E R💙
Vad ska man säga?
Underbaraste finaste sötaste älskade vänner, vad skulle jag gjort utan er. Jag är så lyckligt lottad som har er vid min sida❤️
Min man sa till mig en vecka innan, när jag kommer hem efter helgen så har han en överraskning till mig.
Så jag tänkte ”wtf”?? Varför just den helgen när jag varit bortrest…
I en hel vecka försökte jag få ut info ur honom men de gick inte så bra. Jag kom på bästa idén för att få en ledtråd om vad överraskningen skulle vara, och de var att fråga honom om jag skulle köpa en ny bikini. Alla mina bikinis har blivit små på mig #pregnantissues🤰🤔 Jag fick en suck från honom och han sa: – ”Köp en bikini du ….”
Då tänkte jag – ”Yaaaaaaaaas!” Jag visste att överraskningen skulle bliii … SPAAA🤗🤗
Alla mina vänner var konstiga mot mig den veckan. Vissa undvek mig, andra frågade mig flera gånger om jag skulle till Göteborg. En vän sa till o med: – ”Stackars din man” o att jag borde gå för han har planerat dehär länge…..
Precis innan jag åkte till Göteborg så ändrades planen till att min vän skulle vara med… Ska hon följa med på vår romantiska spa kväll? 😒
Dom övertalade mig att komma till ett kontor o jag tänkte OMG kvällen e förstörd. Men där stog alla o väntade o jag blev såååå överraskad o glad!!! Ni lyckades lura mig era töntaaar!!
Loveeeyaaaa 😍😍😍
B Ä S T   Ä R   N IIIIIIII !!!! 👶🏼💙👣🤗❤️Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + = sjutton