Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Gynning ryter till

2012-01-25 @ 23:45

GENUSPERSPEKTIV-IN MY ASSHOLE så här skriver Carolina Gynning gällande genus och får 255 kommentarer. Älskar dessa frispråkiga tjejer och är otroligt imponerad av hur de orkar stå emot alla elaka kommentarer från självutnämnda pretentiösa A morsor. Oerhört befriande enligt min mening.

Jag måste säga att jag tyvärr lessnat på alla dessa kommentarer om att det inte e ok att göra flickrum ROSA. Att det är omodernt och att det skulle vara dåligt för min bebis att ha rosa runt sig som flicka, då skulle hon inte få välja själv? Jag trodde att det viktiga när man var liten var ett kärleksfullt och välkommnade hem, inte ett där KÖNSNEUTRAL ska stämplas i pannan på mitt nyfödda barn.
Lyssna nu bara en sekund mina damer, låt mig snälla få bestämma exakt själv vilken färg jag vill ha i min dotters rum när hon kommer till världen. Jag har bara varit snäll och gullig här på bloggen rätt länge nu men detta gör mig så jävla förbannad.
”Enligt er borde jag inreda flickrummet i brunt (könsneutral färg till MAX), Klä min flicka i svart, och döpa henne till Kim (ett könsneutralt namn, på det sättet kan hon växa upp och själv bestämma om hon vill vara flicka eller pojke. Så nöjda nu!”
Jag tycker att er debatt är omodern, detta tjatades det om när jag själv gick på dagis och det var 100 år sedan. Låt mig inreda hur fan jag vill, och lägg er inte i. Gå in och lägg era förnuftiga kommentarer på en annan sida, men bespara mig och mina riktiga läsare från ert trötta tjafs!
255 comments. link. 2012.01.25. 10:43En kommentar på inlägget “Gynning ryter till”

  • pilla82

    Läste också precis hennes inlägg. Hurra för någon som ryter till lite. Det här med att det ska vara könsneutralt har ju gått för långt. Fa fasen, jag är uppvuxen i rosa. Jag mår bra och är fullt normal. Mitt arbete är vad många skulle kalla för ett killyrke…

    2012-01-25 kl 11:51 e m

Kommentera


1 × = fem