Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hur går det?

2012-02-29 @ 12:28

Hur går det med din diet egentligen? Har du gått mer något eller? Funkar dieten hur mycket har du tappat? Osv osv. Det är bra, bra att jag outade min viktsatsning här på bloggen så ni håller koll på mig, det gör mig mycket mindre fuskbenägen. Tyvärr äger jag ju varken måttband eller våg så jag har lite svårt att svara rakt av. Har mätt med snöre runt magen och rygg och sen mätt av med linjal. Den visar 2,5cm minskning på treveckor. Låter ju oerhört bra! Men det känns faktiskt som om det kan stämma. Mage och bål är där jag känner att jag har tappat mest. Nu är jag sjukt peppad och har hittills bara fuskat en enda gång och det var när Emmy var här i helgen men redan på söndagen var ja tillbaka i dietmode igen. Det är bara skygglapparna på och ett jäkla anamma som gäller, för nu är det inte bara beach2012 som gäller nu är det fasen prestige. Jag är en vinnarskalle och ger mig inte förrän jag nått mina mål. För att ytterligare peppa mig har jag köpt Katrin Zytomierskas bok, hon är knäpp och knasig med ett jäkla driv. Hon blir perfekt till att sparka mig i röven när jag är på g att balla ur. Nej nu blir det powerwalk in till stan för att köpa måttband måste hålla koll nu.

Frukost idag bestod av 1 stekt ägg, två skivor bacon och 1 dl keso med en matsked grädde. Två koppar kaffe. Efter treveckor vet jag att jag står mig på detta utan att vara hungrig fram till ca kl 16-17. Då blir det dinner.

Later aligator

20120229-122844.jpgKommentera


4 − = ett