Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register
11
mars

Hej hej

Skrivet av den 11/3/19 - 7:13

Välkommen hit du nyfikna. Nu startar jag för första gången en blogg  vilket är helt otippat egentligen för er som känner mig, då jag egentligen tycker det är urtrist att skriva. Men eftersom jag nu inte har ett spännande, roligt och stimulerande jobb att gå till utan inom kort kommer spendera all min tid på att jollra, byta blöjor, amma vår efterlängtade lille Harry, tar jag nu chansen att starta en blogg. Motiven är flera bl a ger det mig en möjlighet till ett helt ohämmat skryt och bildupplägg av vår lille prins. Jag får chansen att dela med mig av vårt liv här uppe i Sthlm för alla nära och kära som jag lämnat hemma. Sist men inte minst så älskar jag att ha åsikter, fundera, argumentera och ändra uppfattning om saker och ting vilket jag hoppas att ni kan bidra med via kommentarsfälten. Detta senare är ju särskilt aktuellt nu när Aftonbladet tar bort anonymitetsfunktionen i sina kommentarsfält.

http://minbebis.com/blogg/mrsvipers/la-performance-du-pointeur-laser/

http://minbebis.com/blogg/mrsvipers/le-laser-avec-la-plus-longue-extension/

http://minbebis.com/blogg/mrsvipers/le-magazine-du-laser/

http://minbebis.com/blogg/mrsvipers/le-pointeur-laser-dans-toutes-les-directions/

Publicerad i Okategoriserade | Inga kommentarer


10
mars

Hej världen!

Skrivet av den 10/3/19 - 7:12

Välkommen till Min bebis bloggportal. Det här är ditt första inlägg. Redigera eller ta bort det och skriv ett nytt. Börja blogga! Vill du ha hjälp med något i din nya blogg är du välkommen att maila till [email protected] så hjälper vi dig!
Du hittar även vanliga frågor här: http://minbebis.com/blogg/support/

Headerhjälp?

För hjälp med header och bloggdesign kan du kontakta min bebis så kan du få hjälp i mån av tid:

Publicerad i Okategoriserade | 1 kommentar