Nur heter jag, mamma till Alvin som är 5 år gammal. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och vår prins! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Ni vet, ett litet familjehus på markplan med gård och allt! Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och kommer handla mycket om graviditet #2! Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till Alvin

Add Comment Register
Annons

Förorenat vatten!

Igår fick vi veta att vattnet här i Helsingborg inte var drickbart så jag tillbringade största delen av tiden på kvällen med att koka vatten till idag.

De säger att vattnet varit så sedan förra veckan så troligtvis är det därför Alvin haft så dålig mage! Bra de inte gick ut med det direkt utan lät det vänta tills igår! Herregud asså! Här har vi försökt pumpa i Alvin vatten för att han har diarré och då visar det sig att det troligtvis är just pga vattnet han har det!
Tack för det lixom!
Även vi har märkt av att våra magar varit konstiga men inte lika allvarligt som med Alvin. Nu hoppas jag verkligen att bebisen i magen inte kommer må dåligt av det!
Idag har vi tillbringat dagen i Halmstad, fixat lite ärenden och är nu påväg till mina föräldrar för lite mat och fika. ☺
Hej så länge! ❤
Annons

Ultraljudet visade en…

71W7lozKV0L._SX522_

Det är något konstigt med wordpress på min mobil!
Eller så är det mobilen som e koko! Batteriet håller inte ens en halv dag!

Vet inte vad det kan vara men hela dagen igår försökte jag lägga upp inlägget med bilden på  mig och magen i v.32+3. Gick inte!

Nu har jag lagt upp den från datorn och lagt in den på gårdagens datum, lika bra, för det går inte annars.

Imorse var vi på lasarettet och fick se vår lilla mini i magen! Vi fick veta att det blir en liten kille till! :D En lillebror!
Tror Alvin kommer bli SÅ glad när han får höra detta efter förskolan då han önskat sig en lillebror! Hehe

Varje gång man frågar honom ”Vill du att mamma ska föda en lillebror eller en lillasyster?” så svarar han ALLTID ”Lillebror”. Han vill ha någon att leka med! Mammas fina hjärta, han är så duktig!

Förra veckan var han hemma pga förkylningar och dålig mage. Vi fick med oss tre prover som vi skulle ta på avföringen och skicka till labb för utredning. Hans mage har krånglat från och till den sista tiden. Förra veckan var det värst under en dag då han sprang på toaletten 7 gånger under hela dagen. Vi fick höra att det var många föräldrar som sökt till vårdcentralerna pga att deras barn har diarre. Det visar sig att man hittat rätt mycket bakterier i kyckling den senaste tiden och att det kunde vara anledningen.

Alvin hade ätit kyckling och hemma dagen innan hans mage gick igång rejält. Vet dock att jag ALLTID översteker min kyckling och att det inte borde vara den. Men man vet ju aldrig?

Nu väntar vi på svar från doktorn, sen får vi se vad som händer i fortsättningen.

Ska strax iväg och hämta Alvin på förskolan, sen får vi se vad dagen bjuder på!
Hej så länge!

71W7lozKV0L._SX522_

Annons
Annons

Jag fortsätter som vanligt… v.33

God Morgon!

Söndag idag och jag är uppe sedan en timme tillbaka ca!

Mannen har åkt till jobb och Alvin sover så jag passar på att skriva några rader innan dagen sätter igång på riktigt! 

Den sista tiden händer inte jätte mycket så jag har inte riktigt känt mig motiverad till att skriva. Den mesta tiden handskas jag med min huvudvärk! Är inne i 9 månaden (v.33) med huvudvärk i princip varje dag! 

Vissa dagar har varit bättre än andra men den största tiden går åt alvedon och sängen! 

Under denna veckan avslutade jag även arbetet på lasarettet. Var sjukskriven mina 3 sista veckor innan avslut p.g.a huvudvärk och högt blodtryck och sen var det bara att lämna nycklar och bricka, packa mina saker och säga hejdå!

Känns helt sjukt att jag inte kommer tillbaka efter mammaledigheten. Det är verkligen ett ställe där jag det sista året lärt känna allihopa och kommit nära dom på något sätt. Jag har stortrivts och kommer sakna dom otroligt mycket! 

Förhoppningsvis fixar jag utbildningen som medicinsk sekreterare efter mammaledigheten och kommer tillbaka! ;)

Vad gäller bebisen, så har jag i princip inte gjort nånting! Rensat ut garderoben där bebissakerna/kläderna ska vara, gått genom några av Alvins bebiskläder och ska börja tvätta allt snart!

Imorgon ska vi på Ultraljud och jag hoppas att allt är bra med mini i magen! OCH att vi äntligen får veta om det är en flicka eller pojke! Är så pirrig i magen och längtar!

Denna veckan hoppas vi även att vi hinner med Ullared, innan jag blivit allt för stor och tung! Och det är nära, jag lovar!

Vi ska handla det viktigaste till mig och bebis där och lite regnkläder, strumpor och underkläder till Alvin. Får hoppas där inte är mycket folk just den dagen!

Nu ska jag in i duschen och fräscha upp mig lite, därefter blir det kaffe och frukost!

Hej så länge! ❤

Mer inspirerande läsning: