Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Annons
Add Comment Register

♥ STUDENTEN 2011 ♥

Nu har jag brottats med att komma in på blogg.se’s sida, både igår och idag… Sjukt seg är den! Funderar snart på att byta till någon av dom andra om det fortsätter såhär… Lyckas inte ens ladda upp bilder på bloggen, tar en evighet!

Så jag har satt ihop några bilder så man iaf kan lägga upp något… Hope you enjoy!

 

Nu lyckas jag inte få upp resten… det hakar upp sig hela tiden och vägrar ladda upp bilderna snabbt… Lyckas jag så kommer resten upp lite senare någon gång… Orkar inte att det krånglar såhär!! =(


2 reaktioner på ”♥ STUDENTEN 2011 ♥

  1. oj jag har ej sett dom där bilderna hehe.. kul att visa bilderna för din son senare hehe :D säga typ: titta du har varit på din mammas student hehe :D
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 9 = noll