Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Äntligen körkort!

I torsdags förra veckan blev jag äntligen klar!

Efter 3 intensiva dagar kan jag äntligen andas ut! Jag fick mitt körkort! Nu ska det bara komma hem också.

Tisdagen den 13/6 hade jag halkan
Onsdagen den 14/6 hade jag teorin och fick 55 rätt. Lycka!
På torsdagen den 15/6 trodde jag bokstavligt talat jag skulle dö!

Har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv!

Men jag har verkligen gjort mitt bästa och kämpat den sista månaden då jag verkligen inte orkade släpa efter med det mer.

Därför har bloggen legat lite på is de sista veckorna. Däremot finns jag oftast på Instagram. Följ mig gärna där: nuki92 

Just nu är jag typ utan telefon. Displayen sprack häromdan så idag skickades den på lagning. Har ju min gamla S5a kvar som dock är rätt så seg men men. Viktigaste är att det går att nå folk.

Dessa dagarna har vi kört massa! Å jag ÄLSKAR det! Vilken frihet!

Idag har vi lite ärenden som ska fixas. Bl.a sista betalningen för körskolan! Och om cirka 2v åker vi till Bosnien!

Kan inte mer än längta ihjäl mig!!!

Förbereder för kalas

Imorse fick jag en chock när jag vaknade! Minns inte sist jag sov till kl 10.00! 

Detta resulterade i ont i hela vänster sida av nacke och huvud samt hela ryggen! Förstår inte riktigt vad som kan vara fel på min nacke?

Jag fick hem röntgensvar i förra veckan där det står att allt ser bra ut. Detta var dock vanlig röntgen. Inte MR! Vilket inte visar nervkläm som det gör med magnetröntgen! 

I januari gjordes magnetröntgen på huvudet som tack och lov såg bra ut men jag förstår inte varför man inte röntgade nacken på samma gång då?

Det har ju blivit bättre på något sätt. Jag märker att det sedan jag gått ner i vikt lite mer och verkligen hållit mig borta från kolhydraterna så har det blivit lugnare. Det kommer dock dagar, som idag, där jag har ont och då hjälper värktabletterna knappt nånting. Men sen har vi den veckan i månaden också. Så kan ju vara hormonerna som spökar!
Men ja, till något helt annat nu då!

Vi har precis kommit hem efter att ha varit och handlat lite till Alvins kalas. Köpte mest engångs tallrikar, bestick osv. Köpte med mig lite godis som jag tänkte göra små godispåsar av till barnen. Alla 3 får vars en överraskning i påsen också!

Vi hann även ringa och beställa tårta imorse också! Så skönt att ha det ur vägen. Måste bara laga en liten till mig själv. Vill så gärna ha något gott till kalaset jag med! 

För övrigt ser det ut som världens bombnedslag här hemma så jag får väl tillbringa denna fina dagen åt städning! 😔

Ska bara äta lite innan!

Slängde ihop stekta ägg med purjolök och en kopp ”fettkaffe” med kardemumma och kanel i! 

Så gott!

Halvt uppäten! 🖒

Matchat koppen med tröjan! 😂

Kvällen…

Killarna satt uppe till kl 22.00 sen somnade båda två. Jag har lagt mig i sängen och kollar runt lite på nätet vad som finns osv.

Vi kom hem runt halv 8 från mormor. A. åkte för att jobba kl 16 så vi blev kvar och fick ta bussen hem. Gissa vem som längtar efter körkortet så man slipper bussen! 

Hatar när där inte finns plats för barnvagnen på bussen så man får vänta på nästa… eller nästa igen! Har hänt mig att jag inte kunnat åka med på 3 bussar p.g.a att det var fullt. 

Sen väntade jag inte på den fjärde utan gick hem med killarna istället. Det var vinter och sk*t kallt!

Men men…

Idag smög solen sig fram på eftermiddagen så det blev trots allt fint väder! På tal om vädret liksom!

Nu tänkte jag faktiskt släcka. Mina ögon är som klistet! Så trött är jag!

God natt allihopa! ❤

Mina nya dynor!

Snart ska vi hämta hem storebror sen blir det kaffe och fika hos min mormor, morbror och hans fru.

Jag kom hem från körningen precis och det gick jättebra idag! Får träna lite mer på parkering osv men det löser vi innan uppkörningen. Hoppas jag! Är så otroligt nervös över det så jag tror jag ska svimma!

Men det tar vi då!
Igår var vi ju på Rusta och jag blev lite besviken över deras sortiment nuförtiden… det kändes som att det blir mindre och mindre saker för varje gång som man kommer dit. En av dom som jobbar där hörde mig när jag sa så till min man och skojade till det

– Nejdå, vi blir ju bara större och större! Nått speciellt du letar efter?

… det gjorde jag ju inte MEN det fanns mer kul saker förr. På nått sett!

Vi fyndade i alla fall fina stoldynor till balkongstolarna! 19.90kr/st! 

Helt perfekt!

Fanns även i rosa, blommigt och randigt med olika färglada färger. Jag valde dessa! Älskar färgen och tror de blir perfekta på balkongen. 

Får återkomma med bild när jag inrett lite! ❤