Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Allt fääärdigt för resa!! :D

Sena uppdateringar nuförtiden…

Har haft ganska fullt upp med allt känns det som.. Både med Alvin och andra saker runt omkring.

Han har varit lite lugnare idag. Har inte gråtit så mycket, han har försökt bajsa men inte lyckats alls så det verkar som om han är ganska förstoppad?

Va med honom på kontroll kl 13:00 hos BVC. Blev vägning och kontroll för dessa kramper han hade i magen.. Det är mycket möjligt det är pga att vi bytt mjölk till honom från Nan1 till Nan1PRO  .. det skulle väl innehålla nån Bifidusgrejs som var bra för magen, sa hon förra BVC läkaren ja pratade med när Alvin va på kontroll . jo visst! jätte bra! .. Iaf sa Alvins riktiga BVC läkare att jag skulle byta tillbaka till vanliga Nan1 för denna PRO var för stark för honom.. Så nu har jag gjort det.. Hon sa även att jag skulle köpa Minifomdroppar till honom att ta med på resan fall ifall det skulle bli se att han inte mådde bra igen.. Det är väl nått grejs för spädbarnskolik … (sen så har han gått upp 300g på en vecka,, alltså väger han 5300g nu. hihi min lilla kyckling växer stoort! :D )

Så efter kontrollen på Alvin idag, gick mormor hem med honom medan jag stack iväg till polishuset för att hämta upp hans pass som va färdigt idag :) Så nu är allt redo för resan! Bara packa kvar! :D

På vägen hem från polishuset hoppa jag av på Knutpunkten å drog in på Apoteket för å köpa dropparna :) skulle köpa åksjuketabletter till mig själv oxå.. men det glömde jag :P Haha får väl ta det en annan dag :D

En reaktion på ”Allt fääärdigt för resa!! :D

  1. hoppas det går över fort :) så han slipper ha ont! Han växer på bra han mashala :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + sju =