Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Allt sitter bra!!! I am soo happy!

Yess! Allt passade! Den ena klänningen satt lite stort men det gör inget för den ska ändå bara användas till stranden å så ! :D

Byxorna trodde jag inte skulle passa men JODÅ!! :D haha jag slipper skicka tillbaka :)  Det va väl värt väntan.. även fast det var riktigt dåligt av dom. En leverans med kläder ska inte ta sån tid. Jag fick t.o.m min vagn och digitalkamera snabbare.

Vagnen kom efter 2 dagar och kameran kom dagen efter (och ja, allt med vanlig postleverans, alltså ingen expressleverans)

Jaja.. allt passade iaf :) Perfekt sen när vi ska ner till älskling i Bosnien.. uuuuuh som jag längtar alltså!!

Mamma kom med världens bästa nyhet för dagen! Jag slipper åka sjäääääääälv! :D Hon och småbrossorna ska ner dom oxå! Haha! Så jävla glad är jag! Jag slipper vandra och gå vilse på flygplatserna själv med Alvin! :D
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 3 = nio